مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

نتانیاهو: منتظر پاسخ حماس هستیم تا فورا توافق را اعلام کنیم

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت که ما آمادگی برقراری آتش بس بلند مدت را با بازگشت همه اسیران داریم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند: نتانیاهو در دیدار با خانواده‌های اسیران صهیونیست افزود: فقط چند روز یا چند ساعت با دستیابی به توافق فاصله داریم.

وی گفت: منتظر پاسخ حماس هستیم تا پس از آن، فورا دستیابی به توافق را اعلام کنیم.

نتانیاهو افزود: در صورت هرگونه نقض آتش بس توسط حماس، پاسخی سخت خواهیم داد.

منابع رژیم صهیونیستی پیش‌تر گزارش داده بودند که جنبش حماس و این رژیم احتمالا روز پنجشنبه یا جمعه هفته جاری به توافق آتش‌بس برسند.

رسانه‌های اسرائیلی مدعی هستند که پیشرفت‌هایی در توافق بین این رژیم و حماس بر سر مبادله اسیران به وجود آمده و هیات مذاکره کننده اسرائیل در دوحه باقی می‌ماند و ارتش این رژیم در حال آماده سازی طرح‌هایی برای عقب نشینی از غزه است.

این درحالیست که پافشاری بنیامین نتانیاهو و کابینه وی برای اعمال خواسته‌های بیشتر در مذاکرات با حماس به عنوان مانعی در مقابل توافق آتش بس، خشم عمومی را برانگیخته و فشار‌ها بر نتانیاهو را افزایش داده است.

جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) اعلام کرد که رهبران این جنبش مجموعه‌ای از تماس‌ها و مشورت‌ها را با رهبران گروه‌های فلسطینی انجام دادند و آنها را از پیشرفت‌های حاصل شده در مذاکرات جاری با رژیم صهیونیستی در دوحه مطلع کردند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از گذشت ۴۶۶ روز جنگ علیه ساکنان غزه، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار