آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

حمایت بیش از ۷۰ درصد صهیونیست‌ها از آتش بس

حمایت بیش از ۷۰ درصد صهیونیست‌ها از آتش بس نتایج نظرسنجی روزنامه صهیونیستی «معاریو» از حمایت بیشتر اسرائیلی‌ها از توافق آتش بس غزه حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی روزنامه صهیونیستی «معاریو» نشان میدهد که ۷۳ درصد از شهروندان اسرائیلی از توافق آتش بس حمایت میکنند و تنها ۱۹ درصد با آن مخالف هستند. 

 

این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۹۱ درصد از حامیان احزاب مخالف کابینه اسرائیل از این توافق حمایت میکنند، در حالی که تنها ۵۲ درصد از حامیان ائتلاف حاکم از آن پشتیبانی میکنند. 

 

بر اساس گزارش وزارت دادگستری اسرائیل، در چارچوب مرحله اول توافق آتشبس در نوار غزه که روز شنبه توسط کابینه رژیم اسرائیل تأیید شد، اسرائیل موافقت کرده است که ۷۳۷ زندانی فلسطینی را در ازای آزادی گروه اول اسرای اسرائیلی آزاد کند.

 

روز چهارشنبه محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر از دستیابی به توافق در مورد نوار غزه خبر داد. او ضمن تشکر از تلاش‌های میانجی‌ها که به پیشبرد مذاکرات کمک کردند، تاکید کرد: با موافقت دو طرف مذاکره، یعنی حماس و اسرائیل کار برای تکمیل جنبه‌های اجرایی ادامه دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار