تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد

زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از اولین بارش برف زمستانه در زاهدان پس از گذشت ۷۲۳ روز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حیدری اظهار کرد: هفتم بهمن ماه ۱۴۰۱ آخرین باری بوده که زاهدان سفید پوش شد و امروز پس از گذشت ۷۲۳ روز مردم این منطقه شاهد باریدن برف در شهر بودند.

وی با اشاره به اینکه ایستگاه هواشناسی فرودگاه زاهدان پس از ۷۲۳ روز بارش برف را ثبت کرده است تصریح کرد: نخستین برف زمستانی حتی بسیار اندک در سیستان و بلوچستان کویری نیز جای خوشحالی دارد و همین مقدار اندک بارش برف در این استان که دچار خشکسالی است بسیار با ارزش قلمداد می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و الگو‌های پیش‌یابی، آسمان استان نیمه ابری است و تا یکشنبه در سواحل، بویژه در نواحی شمالی، مرکزی و ارتفاعات جنوبی استان بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق و وزش تندباد پیش بینی می‌شود.

وی تصریح کرد: بعدازظهر شنبه تا ظهر یکشنبه وزش باد بر روی دریا رخ خواهد داد و دریا مواج می‌شود؛ همچنین از سه شنبه سرعت باد در شمال استان افزایش می‌یابد و چهارشنبه وزش باد شدید و گردوخاک در این مناطق رخ خواهد داد.

حیدری عنوان کرد: چهارشنبه در نوار شرقی و غربی و نواحی مرکزی وزش باد با شدت کمتر انتظار می‌رود؛ همچنین سه شنبه و چهارشنبه با ورود موج جدید بارشی شرایط برای افزایش ابر و بارش پراکنده باران در نیمه شمالی سیستان و بلوچستان فراهم است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار