رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند

مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند وزارت خارجه مصر روز شنبه اعلام کرد که جنبش حماس در نخستین مرحله از توافق آتش بس در غزه ۳۳ زندانی اسرائیلی را آزاد خواهد کرد. براساس بیانیه وزارت خارجه مصر، در مقابل نیز اسرائیل ۱۸۹۰ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۷۵۳
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه مصر روز شنبه اعلام کرد که جنبش حماس در نخستین مرحله از توافق آتش بس در غزه ۳۳ زندانی اسرائیلی را آزاد خواهد کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه مصر، در مقابل نیز رژیم صهیونیستی ۱۸۹۰ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.

مصر در این بیانیه بر پایبندی میانجیگران به تضمین اجرای توافق آتش بس سه مرحله‌ای در زمانبندی‌ها توافق شده تاکید کرد.

در این بیانیه اشاره شده است که یک اتاق عملیات مشترک که مقر آن در مصر خواهد بود، برای پیگیری عملیات تبادل بازداشت شدگان و اسرا و ورود کمک‌های بشردوستانه علاوه بر تردد افراد پس از آغاز مجدد فعالیت گذرگاه رفح تشکیل می‌شود.

قاهره ضمن درخواست از جامع بین‌الملل برای حمایت از توافق آتش بس پایدار در غزه و ارائه کمک‌های بشردوستانه و تدوین یک طرح فوری برای بازسازی غزه، بر اهمیت تسریع در تدوین نقشه راهی برای اعتمادسازی میان طرفین و بازگشت به مذاکرات و اتخاذ اقدامات لازم برای حل قضیه فلسطین در چارچوب راه حل دو کشوری و برپایی کشور مستقل فلسطین در مرز‌های چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تاکید کرد.

چهارشنبه گذشته، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر رسماً توافق آتش بس در غزه میان رژیم صهیونیستی و حماس را اعلام کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار