آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات

برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست

برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست برزیل که ریاست دوره‌ای بریکس را برعهده دارد اعلام کرد که نیجریه، چهارمین اقتصاد بزرگ آفریقا و ششمین کشور پرجمعیت جهان با بیش از ۲۲۸ میلیون نفر جمعیت، رسماً به به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوسته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۸۱۲
برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست

به گزارش راهبرد معاصر، برزیل که ریاست دوره‌ای بریکس را برعهده دارد اعلام کرد که نیجریه، چهارمین اقتصاد بزرگ آفریقا و ششمین کشور پرجمعیت جهان با بیش از ۲۲۸ میلیون نفر جمعیت، رسماً به به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوسته است.

وزارت امور خارجه برزیل روز جمعه اعلام کرد که نیجریه نهمین شریک رسمی بریکس شده و به همراه بلاروس، بولیوی، کوبا، قزاقستان، مالزی، تایلند، اوگاندا و ازبکستان در این گروه جای گرفته است.

این وزارتخانه اظهار داشت: در چارچوب ریاست دوره‌ای بریکس، دولت برزیل امروز، ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵، پذیرش رسمی نیجریه به‌عنوان کشور شریک این گروه را اعلام می‌کند.

دولت برزیل از نیجریه به دلیل «علایق همسو با دیگر اعضای بریکس» و «نقش فعال آن در تقویت همکاری‌های جنوب-جنوب و اصلاح ساختار‌های حکمرانی جهانی» تقدیر کرد.

بریکس در سال ۲۰۰۹ توسط برزیل، روسیه، هند و چین تأسیس شد و آفریقای جنوبی در سال ۲۰۱۱ به این گروه پیوست. این گروه در ابتدا به‌عنوان پلتفرمی برای سرمایه‌گذاری مشترک و ثبات مالی شکل گرفت، اما اکنون دامنه فعالیت‌های خود را به امنیت و حکمرانی جهانی گسترش داده است.

در سال ۲۰۲۴، این بلوک عضویت کامل ایران، مصر، اتیوپی و امارات متحده عربی را پذیرفت.

در ژانویه ۲۰۲۵، اندونزی، چهارمین کشور پرجمعیت جهان با بیش از ۲۷۰ میلیون نفر جمعیت، نیز به‌عنوان عضو کامل بریکس پذیرفته شد.

پس از آنکه بیش از ۳۰ کشور برای عضویت در بریکس درخواست خود را اعلام کردند، وضعیت جدید «کشور شریک» ایجاد شد.

این وضعیت به‌عنوان جایگزینی برای عضویت کامل در نشست بریکس که اکتبر گذشته در قازان و به میزبانی روسیه برگزار شد، تصویب گردید./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار