ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

تشکیل پرونده سرقت سوخت هواپیما در بندرعباس / جزئیات تازه از  نحوه سرقت

تشکیل پرونده سرقت سوخت هواپیما در بندرعباس / جزئیات تازه از  نحوه سرقت رئیس کل دادگستری هرمزگان از تشکیل پرونده قضایی و تعیین شعبه ویژه برای رسیدگی به موضوع سرقت سوخت هواپیما در بندرعباس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 23
کد خبر: ۲۶۹۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کل دادگستری هرمزگان از تشکیل پرونده قضایی و تعیین شعبه ویژه برای رسیدگی به موضوع سرقت سوخت هواپیما در بندرعباس خبر داد.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان جزئیات پرونده انشعاب غیرمجاز از لوله ۱۰ اینچ اِی تی کِی ATK یا سوخت هواپیما را تشریح کرد.

وی اظهار کرد: سوخت‌های ATK یا سوخت مورد مصرف موتور جت هواپیما‌ها از پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس پس از تولید بلافاصله تحویل انبار نفت شهید رجایی می‌شود و از آنجا با یک خط لوله ۲۴ کیلومتری به انبار نفت شهید باهنر منتقل می‌شود، که متأسفانه سارقین حدود ۴ کیلومتر مانده به انبار نفت شهید باهنر در محلی که معروف به میدان سایت است اقدام به اتصال یک انشعاب یک و یک دوم اینچی به صورت غیرمجاز نموده و مبادرت به سرقت این فرآورده نفتی می‌کردند.

قهرمانی تصریح کرد: سارقین برای اینکه شناسایی نشوند و توسط خطبان‌ها رؤیت نشوند، یک خط لوله ۱۰ اینچی غیرمجاز را حدود ۲ کیلومتر و از زیر پل جاده اصلی و به سمت کوه و از بین درختان عبور داده بودند و در آنجا به صورت شبانه شیر لوله را باز می‌کردند و سوخت‌ای تی کی یا همان سوخت هواپیما را استخراج می‌کردند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: سارقین سوخت‌های هواپیما، سوخت‌های سرقت شده را با استفاده از کامیون، تانکر یا دیگر وسایل نقلیه به روستا‌های اطراف منتقل و در آنجا با گازوئیل مخلوط می‌کردند و به شهرستان میناب و سواحل انتقال می‌دادند.

وی یادآور شد: بر اساس گزارش دستگاه‌های امنیتی و انتظامی، سارقین، سوخت‌های هواپیما‌ها را به کشتی‌ها و لنج‌ها می‌فروختند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اعلام اینکه در خصوص سرقت سوخت هواپیما، پرونده قضائی تشکیل شده است، گفت: این پرونده جزو پرونده‌های مهم دستگاه قضائی استان است و قاضی ویژه‌ای برای رسیدگی به آن تعیین شده و شخص دادستان مرکز استان نیز به صورت مستقیم بر پرونده نظارت دارد.

قهرمانی یادآور شد: با دستور مقام قضائی، تحقیقات پرونده سرقت سوخت هواپیما، به سه دستگاه ضابط شامل پلیس، اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه ارجاع شده و اقدامات بسیار خوبی هم در این خصوص صورت گرفته است که به لحاظ محرمانگی تحقیقات و جلوگیری از اخلال در روند تحقیقات فعلاً اطلاعات بیشتری در این مورد منتشر نمی‌کنیم و به محض تکمیل تحقیقات و در زمان مقتضی، اطلاعات جامع در این خصوص به استحضار عموم خواهد رسید. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار