پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

ورود دستگاه قضا به موضوع تخریب منزل زن سرپرست خانوار در بندرعباس

ورود دستگاه قضا به موضوع تخریب منزل زن سرپرست خانوار در بندرعباس دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس گفت: همه عوامل دخیل در تخریب منزل این خانم احضار شده‌اند و چگونگی رویداد و عاملان این دستور در دست بررسی و شناسایی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر مجتبی قهرمانی امشب در گفت‌وگو با ویژه برنامه سیمای مرکز خلیج فارس اظهار کرد: آنچه در مورد تخریب منزل این خانم در بندرعباس رخ داده و نوع و شیوه کار و نحوه برخورد با آنچه غیرقانونی خوانده شده است، به طور دقیق در دست بررسی است.

 

وی افزود: پرونده قضایی برای متخلفان در این زمینه تشکیل و چگونگی رویداد و زوایای مختلف آن در دست اقدام است و همه عوامل دخیل در تخریب این منزل احضار شده‌اند و شکایت این خانم نیز اخذ و بررسی فوری آن در دستور قرار گرفته است که طی 24 ساعت می‌بایست انجام گیرد.

 

دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس بیان داشت: امروز به شخص مصدوم و خانواده اش از طرف بهزیستی خانه ای تحویل داده شد و به سازمان‌های حمایتی هم دستور قضایی داده شده است که به این خانواده کمک فوری شود.

 

قاضی قهرمانی همچنین با اشاره به معرفی این خانواده به پزشکی قانونی در صورت تمایل‌شان، خاطرنشان کرد: تحقیق در خصوص نقض حقوق شهروندی از طرف نیروهای شهرداری نسبت به این خانواده نیز صورت می‌گیرد.

 

وی درباره وضعیت جسمانی خانم صاحب این منزل نیز عنوان داشت: همه خدمات بیمارستانی برای این سوختگی‌های ایشان رایگان شد و باید طول درمان ایشان نیز کامل شود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار