قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد قیمت طلا امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸ عیار ۲۵ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان قیمت خورد قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۲۶۸ هزار ۵۰۰ تومان شد+ جدول واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ آخرین وضعیت و زمان پرداخت آخرین قیمت طلا شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵؛ جزییات عقب‌نشینی سنگین بازار طلا جزییات کامل وام بازنشستگان با سود ۴ درصد؛ چه کسانی واجد شرایط هستند؟ تأیید بانک مرکزی برای مجوز پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا و تعیین ساعت فعالیت حذف شد + جزئیات آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | سکه امامی و پارسیان چند؟ آخرین قیمت دلار عصر امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ آخرین قیمت دینار عراق امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ اعلام شد جزئیات طرح انتقال سهمیه سوخت؛ از کارت بانکی تا صدور آنی کارت سوخت مهلت افزایش اعتبار کالابرگ به پایان رسید؟ آخرین وضعیت ثبت‌نام جاماندگان معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی ۶ آبان واریز می‌شود؛ جزئیات مبلغ و زمان پرداخت جزئیات نمره دولت ایران در 6 شاخص حکومتداری در سال 2025 تعمیر و بازسازی کشتی در کشور بومی‌سازی شد

توافق ایران و عمان برای حذف تعرفه‌های تجاری

توافق ایران و عمان برای حذف تعرفه‌های تجاری ایران و عمان تفاهم نامه مشترک اقتصادی در حوزه تجارت ترجیحی و همکاری‌های گمرکی امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 24
کد خبر: ۲۶۹۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، بیست و یکمین اجلاس همکاری‌های مشترک ایران و عمان به میزبانی مسقط برگزار شد. نشستی که به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت با ۲۰ نشست قبلی متفاوت بود.

محمد اتابک، با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک بین ایران و عمان، گفت: ۳ دستور کار مشخص در این نشست مطرح شد؛ نخستین دستورکار، بحث تجارت ترجیحی و حذف تعرفه‌ها بین دو کشور بود، که با آن موافقت شد و کار‌های اجرایی آن تا هفته آینده انجام می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، پشتیبانی از سرمایه گذاری‌هایی را که بین دو کشور انجام می‌شود را دستور کار دوم این نشست عنوان کرد و از توافق دو کشور بر سر این موضوع خبر داد.

وزیر صمت ادامه داد: سومین دستور کار، همکاری‌های گمرکی و اداری ضروری بین دو کشور برای تسهیل تجارت بود، که برنامه ریزی‌های مورد نیاز انجام شده و با تعیین کارها، این مورد هم به زودی به نتیجه می‌رسد.

محمد اتابک همچنین با اشاره به دیدار‌های مختلف با وزیران عمانی گفت: در دیدار با وزیر حمل و نقل عمان، برقراری خط کشتیرانی بندرعباس به عمان، افزایش پرواز‌ها و مسائل مربوط به بنادر دو کشور بررسی شد.

دیدار با وزیران تجارت و انرژی و همچنین دیدار با رئیس سرمایه گذاری عمان از دیگر برنامه‌های وزیر صمت، در حاشیه برگزاری بیست و یکمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و عمان بود.

موسی فرهنگ، سفیر ایران در عمان، هم در حاشیه این نشست به خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: موافقت‌های نامه‌های مختلفی در دست امضا داریم که مراحل پایانی آنها طی شده است و در دیدار‌های آتی مقامات دوکشور به نتیجه خواهد رسید./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار