افزایش ناگهانی قیمت محصولات اپل آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد

وزش باد با سرعت ۶۰ کیلومتر در سواحل خلیج‌فارس

وزش باد با سرعت ۶۰ کیلومتر در سواحل خلیج‌فارس مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به صدور هشدار دریایی سطح نارنجی در نوار ساحلی استان بوشهر گفت: تا اواخر هفته جاری با وزش باد ۶۰ کیلومتری ارتفاع موج دریا در خلیج‌فارس به بیش از ۲.۵ متر افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، پیام مساعدی با اشاره به صدور هشدار دریایی سطح نارنجی در سواحل استان بوشهر اظهار داشت: از ظهر فردا با افزایش سرعت وزش باد شمالی و با تداوم وزش آن تا روز پنجشنبه، به تناوب سواحل و فراساحل استان مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

وی سرعت وزش باد در سواحل خلیج‌فارس استان بوشهر را ۶۰ کیلومتر در ساعت اعلام و خاطرنشان کرد: با افزایش سرعت وزش باد ارتفاع موج دریا در خلیج‌فارس و نوار ساحلی استان بوشهر تا ۲.۵ متر افزایش می‌یابد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر، اختلال در تردد و فعالیت دریایی را از جمله مخاطرات این هشدار دریایی دانست و بیان کرد: در این وضعیت آب و هوا احتمال خطر غرق شدن شناور سبک به ویژه قایق‌های صیادی و تفریحی وجود دارد.

مساعدی با تاکید بر پرهیز از دریاروی قایق‌های صیادی و تفریحی در سواحل استان بوشهر خواستار اتخاذ تمهیدات لازم برای پیشگیری از حوادث و بحران احتمالی شد.

وی اکنون آسمان استان بوشهر را صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، افزایش ابر و فردا در برخی نقاط با احتمال بارش پراکنده باران و مه صبحگاهی اعلام کرد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: اکنون جهت وزش باد در استان بوشهر متغیر، غالباً شمال غربی تا شمال شرقی، با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و ارتفاع موج دریا در سواحل استان بوشهر ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار