نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حماس: اشغالگران مفاد آتش‌بس غزه را نقض می‌کنند

حماس: اشغالگران مفاد آتش‌بس غزه را نقض می‌کنند سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد که اشغالگران از بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه ممانعت می‌کنند و این اقدام صهیونیست‌ها نقض آشکار توافق آتش‌بس است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،  «حازم قاسم»، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفت‌وگو با تلوزیون العربی گفت که اشغالگران از بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه ممانعت می‌کنند و این اقدام صهیونیست‌ها نقض آشکار توافق آتش‌بس است.

 

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین افزود که علی‌رغم اینکه به میانجی‌ها اطلاع داده‌اند که «اربیل یهود» (اسیر زن نظامی اسرائیلی در  غزه) زنده است؛ ولی رژیم صهیونیستی در اجرای مفاد آتش‌بس تعلل می‌کند.

 

حازم قاسم گفت که از میانجی‌ها خواسته‌اند که رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار داده و این رژیم را مجبور کنند تا اجازه دهد آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه بازگردند.

 

سخنگوی جنبش حماس اظهار داشت که تماس‌های مستقیم با میانجی‌ها برای چاره‌جویی و باز کردن محور «نتساریم» در جریان است.

 

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی دیروز شنبه در ادمه کارشنکی‌های خود، بعد از اجرای دور دوم تبادل اسرا که جنبش حماس اقدام به آزادی چهار اسیر اسرائیلی در میدان فلسطین غزه کرد، بیانیه‌ای صادر و مدعی شد که بنیامین نیانیاهو، نخست وزیر این رژیم گفته است تا زمان آزادی «اربیل یهود»، هرگز اجازه نخواهد داد ساکنان غزه به مناطق شمالی بازگردند.

 

یک مقام مسئول در جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: اربیل یهود نظامی است که در برنامه فضایی ارتش اسرائیل آموزش دیده است.

 

به گفته این منبع، اربیل به عنوان یک شخصیت نظامی در اسارت سرایا القدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی است. منبع مذکور تاکید کرد: اربیل در چارچوب شروط توافق مبادله اسرا، آزاد خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار