پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

قانون تخصیص قیر رایگان به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

رئیس جمهور قانون اختصاص قیر رایگان به دستگاه های اجرایی را برای اجرا به وزارت نفت و سازمان برنامه وبودجه کشور ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن روحانی رئیس جمهور قانون اصلاح بند (ه) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور با موضوع اختصاص قیر رایگان به دستگاه های اجرایی را برای اجرا به وزارت نفت و سازمان برنامه وبودجه کشور ابلاغ کرد.

 

بر اساس این قانون، شرکت ملی نفت ایران مکلف است مبلغ ۶۰ هزار میلیارد ریال از منابع دریافتی بابت خوراک مایع تحویلی به پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها به صورت ماهانه به حسابی که نزد خزانه‌داری کل کشور افتتاح می‌شود، واریز کند.

 

سازمان برنامه و بودجه کشور نیز موظف است ۱۰۰ درصد مبالغ واریزی را به صورت ماهانه به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در سقف سهمیه‌های تعیین شده برای خرید قیر مصرفی و پرداخت هزینه‌های اجرای آسفالت اختصاص دهد.

 

هم‌چنین خزانه‌داری کل کشور مکلف است مبلغ واریزی شرکت ملی نفت ایران به حساب مربوطه را به صورت کامل براساس درصدهای مشخص شده به حساب دستگاه‌های اجرایی مربوط، واریز و با شرکت مذکور در پایان سال، تسویه حساب کند.

 

تأمین قیر موضوع بند (ه) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور نسبت به سایر نیازها در اولویت است و دستگاه های  اجرایی ذی‌ربط مکلفند ترتیبی اتخاذ کنند که قیر مورد نیاز سایر امور پس از تأمین قیر موضوع این بند، تحویل آن ها شود.

 

گفتنی است، این قانون که با عنوان «استفساریه بند (ه) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور» در دولت مصوب شد، در جلسه ۲۱ مهر ۱۳۹۸ مجلس شورای اسلامی، تصویب و در تاریخ یکم آبان به تأیید شورای نگهبان رسید.

 

منبع: مهر

ارسال نظر