اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی به دریای سرخ باز می‌گردند

کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی به دریای سرخ باز می‌گردند یک خبرگزاری آمریکایی گزارش داد که با توقف جبهه پشتیبانی نیروهای یمنی از مقاومت غزه به دنبال برقراری آتش بس، کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی به دریای سرخ باز می‌گردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ اعلام کرد که کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی بعد از آتش بس در نوار غزه و توقف فعالیت‌های جبهه پشتیبانی غزه در یمن به دریای سرخ باز می‌گردند.

 

این رسانه آمریکایی تصریح کرد که بعد از توقف حملات یمنی‌ها علیه کشتی‌های مرتبط با آمریکا و انگلیس، این کشتی‌ها دوباره به این آبراهه بین‌المللی باز می‌گردند و احتمالاً حرکت عادی کشتی‌ها در یکی از مسیرهای اصلی تجاری دریانوردی بعد از یک سال توقف به روی این کشتی‌ها باز خواهد شد.

 

این خبرگزاری اعلام کرد که از تاریخ ۱۹ ژانویه تاکنون ۶ کشتی مرتبط با آمریکا و انگلیس موفق به عبور از منطقه دریای سرخ شده‌اند و در معرض حملات نیروهای مسلح یمنی قرار نگرفته‌اند.

 

در گزارش این خبرگزاری آمده است که با امضای معاهده آتش بس و تبادل اسرا در غزه پیش بینی می‌شود که ثبات به این منطقه باز خواهد گشت، اما با این وجود ریسک دریانوردی در دریای سرخ و خلیج عدن همچنان بالا است.

 

نیروهای مسلح یمن در نوامبر سال ۲۰۲۳ عملیات پشتیبانی از مقاومت فلسطین در غزه را با حمله به کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌هایی که به سوی بنادر رژیم صهیونیستی در حرکت بودند آغاز کرد و تعداد زیادی از این کشتی‌ها را مورد حمله قرار داد. آمریکا و انگلیس و برخی دیگر از کشورهای اروپایی تلاش کردند با تشکیل ائتلافی مانع از آسیب رسیدن به کشتیرانی رژیم صهیونیستی در این منطقه شوند، اما عملیات نظامی آنها در دریای سرخ و حملات هوایی آنها علیه یمن برای توقف عملیات پشتیبانی یمنی‌ها کارساز نبود.

 

یمنی‌ها همچنین اهداف متعدد نظامی و زیرساختی در سرزمین‌های اشغالی را نیز در چارچوب عملیات خود مورد حمله موشکی قرار دادند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار