ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رد ادعا‌های مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی علیه ایران

رد ادعا‌های مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی علیه ایران سخنگوی وزارت امور خارجه با رد ادعا‌های اخیر مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سخنگوی وی درباره جمهوری اسلامی ایران به آنها توصیه کرد با درک معنای مفاهیمی همچون «تهدید» و «صلح و امنیت بین‌المللی»، از ابتذال معنایی این واژه‌ها خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در یک موضع گیری رسانه‌ای در این باره تاکید کرد: تهدید اصلی و دائمی برای صلح و امنیت جهانی، رژیم آپارتاید و اشغالگر است؛ رژیمی که دارنده زرادخانه سلاح‌های کشتار جمعی است و تنها در ۱۵ ماه اخیر با یک نسل‌کشی بیرحمانه جان بیش از ۶۰ هزار انسان بی‌گناه را گرفته، مرتکب شنیع‌ترین جنایات بین‌المللی شده و همچنان به تجاوز و اشغالگری ادامه می‌دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه بحران اوکراین ارتباطی به ایران ندارد و جمهوری اسلامی ایران همواره بر ضرورت پایان جنگ و استفاده از دیپلماسی برای حل اختلافات تأکید داشته است افزود: فرافکنی و مقصر جلوه دادن دیگران نمی‌تواند کمکی به حل بحران‌های ناشی از سیاست‌های اشتباه اروپا بکند.

بقائی با تقبیح ادعای حمایت ایران از تروریسم خاطر نشان کرد: اتحادیه اروپا باید درک کند که وقتی برخی از مهمترین اعضایش آشکارا میزبان گروه‌ها و عناصر تروریست هستند، فاقد جایگاه اخلاقی برای اتهام‌زنی به دیگران است.

سخنگوی وزارت امور خارجه مداخله در امور داخلی دیگر کشور‌ها به بهانه‌های گوناگون و فریبنده از جمله حقوق بشر را مردود دانست و تصریح کرد: حقوق بشر میراث ارزشمند بشری است و نباید ابزاری برای مداخله در امور داخلی کشور‌ها شود.

وی با تاکید بر ماهیت کاملا صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران افزود: اتحادیه اروپا به یاد داشته باشد که اراده و استقلال لازم برای حفظ توافقی که خود از بانیان آن بود، نشان نداد و با خروج آمریکا از برجام، عملا از عهده ایفای تعهداتش برنیامد.

بقائی همچنین تاکید کرد اگر اتحادیه اروپا خواهان ایفای نقشی اثرگذار و سازنده در عرصه بین‌المللی است، باید رویکردی واقع‌بینانه و مبتنی بر عدالت و احترام به حقوق دیگر ملت‌ها و رعایت اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل اتخاذ کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار