کاخ سفید آزادی زندانی روسی در جریان تبادل زندانیان را تایید کرد نیویورک‌تایمز: طرح ترامپ برای غزه هدیه‌ای به ایران است سازمان ملل: همچنان داعش سوریه را تهدید می‌کند حماس خواستار تظاهرات در سراسر جهان برای مخالفت با کوچاندن فلسطینیان شد افشای طرح رژیم اسرائیل برای غرق کردن مصر «زلنسکی» از مکالمه تلفنی مهم با «ترامپ» خبر داد وزارت امور خارجه: مذاکره با آمریکا تامین کننده منافع ملی ایران نخواهد بود لبنان: تمدید آتش‌بس با اسراییل پس از عید فطر را تکذیب می‌کنیم ایروانی: ایران بر پایبندی به تمامیت ارضی سوریه تاکید دارد پوتین، الجولانی را به روسیه دعوت کرد ترامپ و پوتین با یکدیگر دیدار خواهند کرد تاکید سران مصر و اردن بر عدم کوچاندن ملت فلسطین رئیس‌جمهور عراق: مخالف هرگونه مداخله خارجی در امور سوریه هستیم اتمام حجت جهاد اسلامی: سرنوشت اسرای اسرائیلی به رفتار نتانیاهو بستگی دارد اخراج بازرس کل آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا

روسیه در واکنش به ادعای طرح ترور پوتین، نامه‌ای به کنگره آمریکا و سازمان ملل ارسال کرد

ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی، بیانیه‌ای را در رابطه با ادعا‌های تاکر کارلسون درباره نقش جو بایدن و آنتونی بلینکن در برنامه‌ریزی برای ترور پوتین، به کنگره آمریکا و سازمان ملل ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 30
کد خبر: ۲۶۹۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری تاس نوشت: روسیه در پی انتشار شایعاتی درباره طرح ترور ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور این کشور، نامه‌ای رسمی به کنگره آمریکا و سازمان ملل ارائه کرد.

طبق بیانیه‌ای که در کانال تلگرامی دومای دولتی روسیه منتشر شده است، ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی، بیانیه‌ای را در رابطه با ادعا‌های تاکر کارلسون درباره نقش جو بایدن و آنتونی بلینکن در برنامه‌ریزی برای ترور پوتین، به کنگره آمریکا و سازمان ملل ارسال کرده است.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که تاکر کارلسون، خبرنگار آمریکایی، در گفت‌وگویی با مت تایبی اظهار داشت که دولت بایدن تلاش کرده بود ولادیمیر پوتین را ترور کند و آنتونی بلینکن در دو ماه پایانی فعالیت خود به‌شدت به دنبال آغاز جنگی واقعی میان ایالات متحده و روسیه بوده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار