بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

گفتگوی سران آمریکا و مصر پس از طرح ترامپ برای کوچاندن مردم غزه

عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر و دونالد ترامپ همتای آمریکایی وی به دنبال طرح ترامپ برای کوچاندن مردم غزه به کشور‌های مجاور با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی ریاست جمهوری مصر امروز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که السیسی و ترامپ یک گفتگوی مثبت را در جریان یک تماس تلفنی داشتند.

این بیانیه می‌افزاید که مسائل مورد بحث شامل اهمیت ادامه اجرای مراحل اول و دوم توافق آتش بس غزه و تقویت آن بود.

طبق این بیانیه، السیسی و ترامپ بر اهمیت تداوم هماهنگی و همکاری بین دو کشور توافق کردند و گفتگوی مثبتی را در مورد توافق غزه داشتند.

در این تماس تلفنی، رئیس جمهور مصر به ترامپ گفت که جهان روی توانایی‌اش برای دستیابی به یک توافق صلح تاریخی و دائمی برای پایان مناقشه بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها حساب باز می‌کند.

چند روز پیش رئیس جمهور آمریکا گفته بود که مصر و اردن باید پذیرای تعداد بیشتری از فلسطینی‌های اهل غزه که اکنون در وضعیت هرج و مرج واقعی قرار دارد، باشند.

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که ترامپ و پادشاه اردن در تماسی تلفنی درباره اهمیت امنیت و ثبات در منطقه صحبت کرده‌اند. به گزارش رویترز، ترامپ اعلام کرد که من با پادشاه اردن درباره انتقال افراد از نوار غزه ویران شده به کشور‌های همسایه صحبت کردم.

رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد: من همچنین دوست دارم که مصر هم از اهالی غزه پذیرایی کند و با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در این باره گفت‌و‌گو خواهم کرد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار