ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

اوکراین مدعی شلیک ۱۶۵ پرتابه توسط روسیه شد

اوکراین مدعی شلیک ۱۶۵ پرتابه توسط روسیه شد در زمانیکه صحبت از مذاکرات توسط دولت جدید آمریکا برای توافق آتش بس در اوکراین مطرح شده، اوکراین مدعی شلیک ۱۶۵ پرتابه از سوی روسیه شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیرو‌های مسلح اوکراین امروز شنبه مدعی شد که روسیه در جریان حمله امروز شنبه ۱۶۵ موشک و پهپاد به سمت اوکراین شلیک کرده است.

کی‌یف همچنین ادعا کرد که در حمله شبانه روسیه به شهر‌ها و روستا‌های اوکراین، دست کم ۸ نفر کشته شدند.

در همین حال وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیرو‌های این کشور روستای کریمسکه در شمال شرقی حومه تورتسک که در شرق منطقه دونتسک است را تصرف کردند.

شهر تورتسک شاهد درگیری‌های شدیدی در ماه‌های گذشته بوده است و یک منطقه نسبتا مهم در دونتسک به حساب می‌آید.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، ارتش روسیه در حال پیشروی محکم، اما آهسته در منطقه دونتسک است با وجود اینکه تلفات جانی و تدارکاتی زیادی را هم متحمل می‌شود.

روز سه‌شنبه نیرو‌های اوکراینی در منطقه گفتند که درگیری‌های شدیدی در منطقه شهری تورتسک و چاسیو یار که یک تپه راهبردی در خط مقدم است، شکل گرفته است.

یک گروه از تحلیلگران نظامی اوکراینی گفتند که نیرو‌های روسیه در دو ماه گذشته در مرکز این دو شهر با سربازان اوکراینی درگیر بودند.

مقامات اوکراینی صبح شنبه هشدار حمله هوایی به کل کشور صادر کرده بودند و در مورد تهدیدات موشکی و پهپادی در چندین منطقه هشدار داده بودند. / تسنیم

کلمات کلیدی: اوکراین روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار