ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

توضیح اورژانس درباره ماجرای تجاوز در آمبولانس

توضیح اورژانس درباره ماجرای تجاوز در آمبولانس سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره ادعای فردی مبنی بر تجاوز به یک خانم در آمبولانس توضیح داد و گفت: این ماجرا مربوط به ۷ سال پیش بوده و همان زمان با فرد خاطی برخورد شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اخیراً ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده که در آن فردی مدعی است خانمی مورد تجاوز تکنسین اورژانس در آمبولانس قرار گرفته است.

در همین راستا، بابک یکتاپرست در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: این موضوع در قالب ویدئویی منتشر شده که پیگیری‌های صورت گرفته از فرد مدعی، نشان داد خبر مربوط به ۷ سال گذشته بوده است و ما در سال‌های اخیر مسئولیت خود، هیچ گزارشی این از اقدام نداشتیم و به همین دلیل موضوع را از فردی که مدعی شده بود پیگیر شدیم و ظاهرا این خطا از سوی یک تکنسین اورژانس در سال ۹۶ سر زده که پیگیری قضایی صورت گرفته و فرد خاطی محکوم و همان زمان از اورژانس اخراج شده است.

وی افزود: هر موضوعی که به هر شکلی حریم شخصی بیمار و امنیت روانی بیمار را به خطر بیندازد جزو خط قرمز‌های اورژانس است و ما برای این موارد حتی منتظر پیگیری قضایی نمی‌شویم و با بررسی موضوع، با افراد خاطی برخورد می‌کنیم و کوچکترین اغماضی وجود ندارد و حتی خدشه‌دار کردن حریم شخصی و افشای اطلاعات شخصی بیماران نیز جزو خطوط قرمز سازمان اورژانس به شمار می‌رود.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: با هر نوع اقدامی که حیثیت حرفه‌ای کارکنان اورژانس را لکه‌دار کند برخورد می‌کنیم. در عین حال باید توجه داشت که کارکنان سازمان اورژانس کشور نیرو‌های زحمتکشی هستند که با سخت‌ترین شرایط و کمترین دستمزد کار می‌کنند و جان افراد را نجات می‌دهند و نباید اقدام و خطای یک نفر حیثیث حرفه‌ای کل کارکنان اورژانس را خدشه‌دار کند.

وی در پاسخ به این سوال که سازمان اورژانس چگونه بر تخلفات احتمالی در آمبولانس‌ها و ماموریت‌های اورژانس نظارت می‌کند؟ بیان کرد: اخیراً سامانه مانیتورینگ در سازمان اورژانس راه‌اندازی شده که در این سامانه، ما تمام آمبولانس‌ها را در هر لحظه رصد می‌کنیم و تمام اطلاعات ماموریت‌ها در آن ثبت و مشخص می‌شود که موقعیت آمبولانس کجاست و تکنسین‌های آن چه کسانی هستند و هر آمبولانس در هر پایگاه یا منزل بیماران چقدر توقف داشته است که به نظارت دقیق‌تر روی سیستم اورژانس کمک خواهد کرد. این سامانه در روز‌های آتی به طور رسمی رونمایی خواهد شد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار