عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

آمریکا انتقال مهاجران به گوانتانامو را آغاز کرد

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که اولین پرواز‌های حامل مهاجران غیرقانونی از آمریکا به خلیج گوانتانامو انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ این روزنامه سه‌شنبه شب نوشت که اولین پرواز‌های حامل مهاجران غیرقانونی از آمریکا به خلیج گوانتانامو انجام شده است درحالیکه دولت ترامپ شروع به گسترش یک مرکز بازداشت در آن منطقه کرده است.

منابع آگاه به این روزنامه گفتند که یک پرواز از فورت بلیس به گوانتانامو حامل بیش از ۱۰ مهاجر است. همچنین یک شخص مطلع دیگر عنوان کرد که یک پرواز دیگر در روز دوشنبه آمریکا را به مقصد آنجا ترک کرده است.

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید تایید کرد که اولین پرواز‌های مهاجران به خلیج گوانتانامو انجام شده اگرچه او مشخص نکرد که چه تعداد از مردم به آن پرواز کرده‌اند.

ترامپ گفته است که ایالات متحده در حال ساخت تاسیسات عظیمی برای اسکان ۳۰۰۰۰ مهاجر غیرقانونی در آنجا است.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، گفت که پیشنهاد نایب بوکله، رئیس جمهور السالوادور برای زندانی کردن مجرمان اخراج شده، از جمله محکومان آمریکایی، "پیشنهاد بسیار سخاوتمندانه‌ای" بود.

با اینحال وی افزود: بدیهی است که قوانینی وجود دارد. ما باید آن را مطالعه کنیم و ببینیم چگونه حتی می‌توان چنین چیزی را اعمال کرد.»

علاوه بر موافقت السالوادور با نگهداری اخراج‌شدگان در زندان‌های خود، لیویت گفت: ونزوئلا «با پرواز‌های بازگشت به کشور موافقت کرد» و کلمبیا «با بازگرداندن اتباع کلمبیایی غیرقانونی که ما پیدا کرده‌ایم» موافقت کرده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده