ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه گفت‌وگوی تلفنی غریب‌آبادی با همتای چینی‌ عزیمت عراقچی به عربستان عراقچی: اعتماد به «توافق ابراهیم» به زیانی بزرگ برای امت اسلامی منجر خواهد شد اعتراضات سراسری در اراضی اشغالی علیه جنگ غزه تشدید می‌شود عراق: داعش دیگر تهدیدی برای ما نیست وزیر خارجه هند خطاب به آمریکا: اگر در خرید نفت از ما مشکلی دارید، آن را نخرید؛ هیچکس شما را مجبور نمی‌کند حذف ۲ صفر از پول ملی سوریه / حذف عکس بشار اسد از اسکناس بازداشت مردی که خط لوله «نورد استریم» را منفجر کرد تا با اختلال در صادرات گاز به اروپا، مسکو تحت فشار قرار بگیرد آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۰ نفر رسید امضای توافقنامه شراکت نظامی میان عربستان و آمریکا اوکراین: «زلنسکی» آماده است تا در مورد مسائل ارضی از طریق تماس، بحث کند رئیس‌جمهور لبنان: از طرح منطقه حائل اسرائیل در جنوب اطلاعی نداریم واشنگتن‌پست: ترامپ از برقراری صلح میان روسیه و اوکراین ناامید شده است نیرو‌های مسلح عراق: داعش خطری ندارد و تهدیدی برای ما محسوب نمی‌شود

عراقچی: وضعیت لبنان شبیه سال ۲۰۰۶ است

وزیر امور خارجه با تبیین سیاست اصولی تهران در حمایت از لبنان از تکمیل فرآیند سیاسی و انتخاب رئیس جمهور جدید در این کشور در نتیجه توافق ملی و با مشارکت و نقش‌آفرینی موثر همه گروه‌ها و طیف‌های سیاسی لبنان ابراز خرسندی و بر اهمیت حفظ فضای تفاهم ملی در مرحله تشکیل دولت جدید تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جنین هنیس پلاسخارت» هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان که به منظور رایزنی با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات لبنان به تهران سفر کرده است، با سید عباس عراقچی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

عراقچی تصریح کرد: شرایط کنونی لبنان و حزب‌الله شبیه تحولات بعد از جنگ ۳۳ روزه و تجاوز سال ۲۰۰۶ اسرائیل است و به رغم تجاوز و جنایت‌های شنیع رژیم صهیونیستی، حزب‌الله لبنان به عنوان یک نیروی ریشه‌دار و مقتدر حضور و اثرگذاری خود را در عرصه تحولات لبنان حفظ و تقویت کرده است.

وزیر امور خارجه با خطرناک توصیف کردن نقض‌های مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، بر ضرورت ایفای نقش فعال و موثر سازمان ملل متحد برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی به منظور توقف تجاوزات و عقب‌نشینی فوری این رژیم از مناطق اشغالی لبنان و همچنین تسریع و تسهیل در روند ارسال کمک‌های بشردوستانه به آوارگان و کمک به روند بازسازی مناطق خسارت دیده تاکید کرد.

هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد برای لبنان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از رایزنی‌های اخیر منطقه‌ای و بین‌المللی خود، بر تداوم ایفای نقش موثر و فعال ایران در کمک به تامین ثبات و امنیت پایدار در لبنان و منطقه تاکید کرد.

پلاسخارت ابراز امیدواری کرد که با تعهد طرفین به توافق آتش‌بس، زمینه برقراری ثبات و امنیت پایدار و کمک‌رسانی به آورگان و بازسازی مناطق جنگ‌زده فراهم شود./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده