المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

عراقچی: وضعیت لبنان شبیه سال ۲۰۰۶ است

عراقچی: وضعیت لبنان شبیه سال ۲۰۰۶ است وزیر امور خارجه با تبیین سیاست اصولی تهران در حمایت از لبنان از تکمیل فرآیند سیاسی و انتخاب رئیس جمهور جدید در این کشور در نتیجه توافق ملی و با مشارکت و نقش‌آفرینی موثر همه گروه‌ها و طیف‌های سیاسی لبنان ابراز خرسندی و بر اهمیت حفظ فضای تفاهم ملی در مرحله تشکیل دولت جدید تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جنین هنیس پلاسخارت» هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان که به منظور رایزنی با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات لبنان به تهران سفر کرده است، با سید عباس عراقچی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

عراقچی تصریح کرد: شرایط کنونی لبنان و حزب‌الله شبیه تحولات بعد از جنگ ۳۳ روزه و تجاوز سال ۲۰۰۶ اسرائیل است و به رغم تجاوز و جنایت‌های شنیع رژیم صهیونیستی، حزب‌الله لبنان به عنوان یک نیروی ریشه‌دار و مقتدر حضور و اثرگذاری خود را در عرصه تحولات لبنان حفظ و تقویت کرده است.

وزیر امور خارجه با خطرناک توصیف کردن نقض‌های مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، بر ضرورت ایفای نقش فعال و موثر سازمان ملل متحد برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی به منظور توقف تجاوزات و عقب‌نشینی فوری این رژیم از مناطق اشغالی لبنان و همچنین تسریع و تسهیل در روند ارسال کمک‌های بشردوستانه به آوارگان و کمک به روند بازسازی مناطق خسارت دیده تاکید کرد.

هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد برای لبنان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از رایزنی‌های اخیر منطقه‌ای و بین‌المللی خود، بر تداوم ایفای نقش موثر و فعال ایران در کمک به تامین ثبات و امنیت پایدار در لبنان و منطقه تاکید کرد.

پلاسخارت ابراز امیدواری کرد که با تعهد طرفین به توافق آتش‌بس، زمینه برقراری ثبات و امنیت پایدار و کمک‌رسانی به آورگان و بازسازی مناطق جنگ‌زده فراهم شود./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار