جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

بانک‌ها تخصصی می‌شوند

رئیس‌کل بانک مرکزی از حرکت به سمت بانک‌های تخصصی و توسعه‌ای خبر داد و تأکید کرد: تأمین مالی خانوارها باید تسهیل شود تا مردم برای دریافت وام‌های کوچک به نهادهای غیربانکی مراجعه نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 08
کد خبر: ۲۷۰۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی، در آئین رونمایی از کارت رفاهی متصل به اوراق گام با تأکید بر ضرورت تخصصی شدن بانک‌ها گفت: در سال‌های گذشته، تمامی بانک‌ها به یک شکل فعالیت کرده‌اند، درحالی‌که باید به سمت تفکیک بانکداری و توسعه بانک‌های تخصصی حرکت کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه در قانون برنامه هفتم توسعه بر این موضوع تأکید شده است، افزود: عدم تفکیک بانک‌ها، یکی از آفت‌های نظام بانکی کشور بوده و برای تأمین مالی صحیح پروژه‌های تولیدی و سرمایه در گردش، باید بانک‌های تخصصی و توسعه‌ای تقویت شوند.

 

تأمین مالی بدون تورم با اوراق گام

فرزین با اشاره به سیاست‌های بانک مرکزی در راستای حمایت از تولید و کاهش تورم، اعلام کرد که اوراق گام به‌عنوان یک ابزار تأمین مالی غیرتورمی طراحی شده است. وی گفت: «این اوراق، بدون تأثیر بر ترازنامه بانک‌ها، امکان تأمین مالی تولید را فراهم کرده و تا پایان سال ۱۱۵۰ هزار میلیارد تومان از این اوراق منتشر خواهد شد.

 

تسهیل تأمین مالی خانوارها

‌رئیس‌کل بانک مرکزی افزایش سهم تأمین مالی خرد از ۱۲ درصد به ۲۳ درصد را از جمله دستاوردهای نظام بانکی برشمرد و گفت: تمرکز ما این است که مردم برای تأمین مالی مبالغ کوچک، مجبور به مراجعه به نهادهای غیربانکی نباشند. در همین راستا، کارت رفاهی متصل به اوراق گام، با سقف اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان و بازپرداخت ۲۴ ماهه، راه‌اندازی شده است.

 

فرزین در پایان تأکید کرد که اصلاح نظام بانکی و حرکت به سمت بانک‌های توسعه‌ای و تخصصی، شرط اساسی برای رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و بهبود معیشت خانوارها است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار