تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند

طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند وزارت دفاع حکومت طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد بالگرد‌های انتقال یافته از ازبکستان به آمریکا باید به افغانستان بازگردانده شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 08
کد خبر: ۲۷۰۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع حکومت طالبان در بیانیه‌ای به انتقال هفت فروند بالگرد بلک هاوک ارتش سابق افغانستان که هنگام فرار خلبان‌های افغان به ازبکستان برده شده بودند و به آمریکا منتقل شدند، واکنش نشان داد.

«عنایت‌الله خوارزمی» سخنگوی این وزارتخانه با ابراز نگرانی درباره این اقدام اظهار داشت: این بالگرد‌ها متعلق به افغانستان هستند و در زمان فرار مسئولان دولت قبلی به ازبکستان انتقال یافته بودند، بنابراین باید به افغانستان بازگردانده شوند.

وی افزود: اینکه این بالگرد‌ها به هر دلیلی به آمریکا انتقال داده می‌شوند، برای ما قابل پذیرش نیست؛ زیرا مردم افغانستان حق دارند که از حق خود دفاع و سؤال کنند و کشور‌های همسایه نیز باید به حقوق افغان‌ها احترام بگذارند.

خوارزمی تاکید کرد: ما از آمریکا نیز می‌خواهیم که مانعی بر سر راه بازگرداندن تمامی این بالگرد‌ها به افغانستان ایجاد نکند، بلکه آنها را به افغان‌ها تسلیم دهند.

اویل اردیبهشت ماه سال جاری، «عصمت الله ایرگاشف» مشاور ارشد «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان گفته بود که حدود ۵۰ فروند هواپیما و بالگرد متعلق به نیروی هوایی افغانستان که به ازبکستان منتقل شده بود، در واقع متعلق به آمریکا است و این هواپیما‌ها و بالگرد‌ها به طالبان تحویل داده نخواهد شد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار