دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

عیدانه پلیس به مناسبت نیمه شعبان/ ترخیص وسایل نقلیه توقیفی

تمامی خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیف شده توسط پلیس بجز وسائل نقلیه‌ای که دستور قضایی و حکم توقیف از سوی مرجع قضایی دارند از چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ به مدت دو هفته ترخیص خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی پلیس گفت: به‌مناسبت فرا رسیدن چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی و تقارن آن با میلاد امام عصر؛ بنابر تدبیر فرمانده کل فراجا در طرح عیدانه پلیس تمامی خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیف شده توسط پلیس بجز وسائل نقلیه‌ای که دستور قضایی و حکم توقیف از سوی مرجع قضایی دارند از چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ به مدت دو هفته ترخیص خواهند شد. مالکان وسائل نقلیه توقیف شده میتوانند برای سیر مراحل ترخیص به دفاتر پلیس به‌علاوه ۱۰ و یا اپلیکیشن"پلیس من" از چهارشنبه ۲۴ بهمن مراجعه نمایند.

همچنین با هماهنگی صورت گرفته در طرح عیدانه پلیس و به جهت افزایش رضایت‌مندیِ شهروندان عزیز؛ ترخیص در این ایام شامل نیم بها شدن هزینه پارکینگ نیز خواهد بود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر