بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

الجولانی: طرح ترامپ درباره غزه عاقلانه نیست / هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم فلسطین را مجبور به ترک سرزمینشان کند

الجولانی: طرح ترامپ درباره غزه عاقلانه نیست / هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم فلسطین را مجبور به ترک سرزمینشان کند «احمد الشرع» سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه گفت که هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم فلسطین را مجبور به ترک سرزمینشان کند و طرح ترامپ درباره غزه عاقلانه نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 10
کد خبر: ۲۷۰۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری قدس، «احمد الشرع» سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه به طرح جنجالی ترامپ درباره کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه واکنش نشان داد.

«ابومحمد الجولانی» طی سخنانی در واکنش به طرح ترامپ گفت: درسی که هر نسلی از ملت فلسطین آن را می‌آموزد، اهمیت پایبندی به سرزمین است و به نظر من اینکه ترامپ تلاش‌ها برای کوچاندن اجباری فلسطینیان از سرزمین‌شان را هدایت کند، عاقلانه نبوده و به لحاظ اخلاقی و سیاسی هم درست نیست.

وی تأکید کرد: معتقدم هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم (فلسطین) را به ترک سرزمینشان وادار کند و تمام تلاش‌ها در این زمینه شکست خورده است، به ویژه در جنگ اخیر علیه غزه که یک سال و نیم طول کشید.

واکنش الجولانی به طرح ترامپ در حالی است که رژیم صهیونیستی بخشی از خاک جنوب سوریه را اشغال کرده است و او تا کنون هیچ اقدام قاطع و روشنی در خصوص مخالفت با این اشغالگری انجام نداده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار