وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

درگیری نیرو‌های تکاوری با افراد مسلح در ریگان/ یک متهم کشته شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، جزییات درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با افراد مسلح در شهرستان ریگان طی شامگاه چهارشنبه را تشریح و چگونگی مرگ یکی از افراد متهمان را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 13
کد خبر: ۲۷۰۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، جزییات درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با افراد مسلح در شهرستان ریگان طی شامگاه چهارشنبه را تشریح و چگونگی مرگ یکی از افراد متهم را بیان کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری استان کرمان، مهدی بخشی روز پنجشنبه در این باره توضیح داد: ماموران یگان تکاوری ابوذر حین انجام ماموریت‌های خود، به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ مشکوک شدند و دستور ایست دادند که سرنشینان خودرو پس از مواجهه با نیرو‌های انتظامی، تیراندازی به سمت خودرو ماموران و فرار کردند و ماموران انتظامی نیز با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح، متقابلا به سمت خودرو مذکور تیراندازی انجام دادند.

وی ضمن اشاره به این مطلب که خودرو اشرار مسلح حامل سه نفر بوده که در این درگیری مجروح شدند، تصریح کرد: مجروحان حادثه بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند که یکی از متهمان در بیمارستان جان باخته است.

مدعی العموم در کرمان خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودرو متهمان یک قبضه سلاح به همراه مقادیری فشنگ کشف شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ضمن رد شایعات مطرح شده درباره این حادثه در شبکه‌های معاند، اظهارداشت: این حادثه به هیچ عنوان جنبه امنیتی نداشته است.

بخشی تاکید کرد: نیرو‌های انتظامی و قضایی همواره در راستای حفظ آرامش و امنیت مردم در خط مقدم مبارزه با اشرار و مخلان نظم و امنیت جامعه هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر