وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کویت: حامل پیام ایران به سعودی و بحرین بودیم

معاون وزیر خارجه کویت اعلام کرد که کشورش پیام‌های ایران برای مقام‌های عربستان سعودی و بحرین را به این کشورها انتقال داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 06
کد خبر: ۲۷۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «خالد جارالله» معاون وزیر خارجه کویت، روز گذشته اعلام کرد که کشورش حامل پیام‌های ایران برای مقام‌های عربستان سعودی و بحرین بوده است.

 

خالد جارالله گفت: «کویت در حقیقت، این پیام‌ها را به برادران (سعودی و بحرینی) فرستاده است. این پیام‌ها در ارتباط با وضعیت منطقه خلیج فارس بوده، و هنوز پاسخی به آنها داده نشده است.»

 

مقام‌ها در تهران طی روزهای گذشته اعلام کرده بودند که نامه «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری ایران، درباره طرح «پویش صلح هرمز» به کشورهای حاشیه خلیج فارس فرستاده شده است.

 

«محمود واعظی» رئیس دفتر رئیس‌جمهوری اسلامی، روز سه‌شنبه در این زمینه گفت: «ما نه‌تنها به عربستان، بلکه به تمام کشورهای منطقه پیام روشنی برای ایجاد خط گفت‌وگو دادیم.»

 

 

«علی ربیعی» سخنگوی دولت نیز روز دوشنبه گفته بود: «رئیس‌جمهوری نامه‌هایی ارسال کردند؛ اساس نامه‌ها صلح و ثبات منطقه بوده است؛ ما معتقدیم دوجانبه‌های متعددی می‌تواند در منطقه شکل گیرد و فشارهای آمریکا نباید باعث دوری همسایگان شود.»

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار