فرماندار تایباد: ۷۵۰ هزار مهاجر غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون به کشورشان بازگشتند تشییع پیکر سردار شهید نارنجی در ارومیه سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح: از روز نهم جنگ، رژیم اسرائیل عملاً از ادامه نبرد ناتوان شد/در صورت تکرار تجاوز، با پاسخ سخت‌تری مواجه خواهند شد بررسی تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و عملکرد سکو‌های فروش طلا در مجلس شهادت ۶ نفر در حادثه تروریستی زاهدان/ ۲۲ نفر مجروح شدند انهدام کامل تیم تروریستی در زاهدان زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی اعلام شد در حمله تروریستی به دادگستری زاهدان تاکنون ۵ نفر شهید شده‌اند ۳ مهاجم در حمله تروریستی زاهدان به هلاکت رسیدند + عکس شماری از مجروحین از ساختمان دادگستری زاهدان خارج شدند / جیش الظلم مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفت/ گمانه‌زنی از وجود عامل انتحاری در محل درگیری در دادگستری زاهدان به پایان رسید / مردم از تجمع در اطراف دادگستری خودداری کنند پیکر شهید نارنجی تشییع شد پزشکیان: به دنیا نشان دهیم که دنبال صلح و آرامش هستیم پزشکیان به وزارت امور خارجه رفت

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا منادی سفیدان در تشریح نشست امروز (یکشنبه، ۲۸ بهمن ماه) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از بررسی ابعاد قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان ایشان، رئیس دانشگاه تهران، شورای صنفی دانشجویی کوی دانشگاه تهران، فرمانده فراجا تهران بزرگ و معاون قوه قضائیه خبر داد و گفت: در این نشست، موضوع حادثه ناگوار اخیر در دانشگاه تهران که منجر به قتل یک دانشجوی عزیز شد و همچنین علت این حادثه، کوتاهی‌های صورت گرفته و ترک فعل‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس توضیحات ارائه شده توسط قوه قضائیه و نیروی انتظامی، زورگیری اتفاق افتاده و سارقان خواستند لپ تاپ مرحوم خالقی را بگیرند که مقاومت کرده و سارقان ایشان را به قتل رساندند. برخورد خانواده این دانشجو بسیار محترمانه بوده و از وزارت علوم، دستگاه قضا و نیروی انتظامی بابت تلاش‌هایشان قدردانی کردند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این نشست، هاشمی نماینده مردم بیرجند در مجلس هم اظهاراتی را مطرح و از وزیر علوم بابت پیگیری دقیق این حادثه تشکر کرد. نماینده صنفی و نیرو‌های بسیج دانشگاه در نشست حضور داشتند و در مورد تجمع دانشجویان دانشگاه تهران تاکید شد که دانشجویان به دنبال خواسته‌های سیاسی نبودند و به دنبال درخواست‌های صنفی بودند. وزیر علوم در ساعت‌های نخستین وقوع حادثه، سفر خود را نیمه تمام گذاشت و ساعت یک و نیم شب به تهران بازگشت و در خوابگاه حضور یافت و اقدامات فوری برای تأمین امنیت محیط خوابگاه و روشنایی محیط پیرامونی انجام داد و از تعلل‌های صورت گرفته در انجام این اقدامات عذرخواهی کرد.

منادی سفیدان ادامه داد: همچنین، اعلام شد که میزان زورگیری‌ها و سرقت‌ها در اطراف دانشگاه تهران نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته، اما با این وجود این اتفاق تلخ و ناگوار رخ داده است. پس از بحث و گفت‌و‌گو‌های صورت گرفته مقرر شد مشکلات مالی و امنیتی دانشگاه‌ها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شود تا از بروز چنین حوادثی جلوگیری شود. نایب رئیس اول مجلس در نشست حضور داشت و قول مساعد برای تحقق این موضوع را داد.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس یادآور شد: برای تکریم یاد این دانشجو، تصمیم گرفته شد که در دانشگاه تهران یک نقطه یادمانی به نام ایشان ایجاد شود. امیدواریم با اتخاذ تدابیر مناسب دیگر شاهد این اتفاق ناگوار برای دانشجویان کشورمان نباشیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار