آخرین وضعیت جاده‌های شمالی کشور واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت هوای تهران قابل قبول شد پیش‌بینی وضعیت هوای کشور طی ۲ روز آینده توضیح شهردار تهران درباره واقعیت لغو کنسرت همایون شجریان جزئیات افزایش شهریه دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی جدید اعلام شد قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد/ تزریق رایگان برای گروه‌های پرخطر شناسایی ۱۰۰۰ مدرسه سنگی در کشور/سازمان نوسازی مدارس: ۷۴۰۰ پروژه آموزشی وضعیت بحرانی دارند محدودیت‌های تردد محور‌های شمالی کشور + جزئیات  نتایج آزمون رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ اصلاح می‌شود تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا ۱۷ شهریور + جزئیات و شرایط انتخاب رشته توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه: وضعیت کشور پس از جنگ بسیار امیدبخش است و در وضعیت مطلوبی قرار داریم نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد برکناری ۲ مدیر و لغو قرارداد یک پیمانکار در شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر برخورد با دستفروشان صدور هشدار دریایی سطح زرد در مازندران؛ شنا و صید از پنجشنبه ممنوع شد

ثبت شکایت رسمی از قاتلان امیرمحمد خالقی و مخلان تجمع شب گذشته دانشجویان

جلسه مشترک وزیر علوم با هیات رئیسه دانشگاه تهران که به منظور بررسی ابعاد مختلف ماجرای درگذشت دانشجوی این دانشگاه در جریان زورگیری سارقان، برگزار شد، چهار مصوبه اصلی داشت که ثبت شکایت رسمی از قاتلان و همچنین برهم‌زنندگان نظم تجمع دیشب دانشجویان از آن جمله است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 15
کد خبر: ۲۷۱۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه صبح امروز هیات رئیسه دانشگاه تهران با حضور حسین سیمایی صراف؛ وزیر علوم و تعدادی از مسئولان وزارت کشور و نیروی انتظامی در محل دانشگاه تهران برگزار شد.

مباحثی که در این جلسه، مورد تأکید مسئولان حاضر قرار گرفت، شامل موارد زیر است:

۱- پیگیری جدی و مطالبه دانشگاه برای دستگیری قاتلان این دانشجوی عزیز و مجازات فوری آنها، که بر اساس اعلام فرماندهی انتظامی کشور (فراجا) و دادستانی تهران، ستاد ویژه‌ای برای این موضوع تشکیل شده است.

۲- ثبت رسمی شکایت از قاتلان از سوی دانشگاه و نیز ثبت رسمی شکایت از فردی که شب گذشته در تجمع دانشجویان در کوی دانشگاه تهران، باعث بر هم خوردن فضای مسالمت‌آمیز این تجمع دانشجویی شده بود.

۳- استقرار دو کانکس نیروی انتظامی در محدوده کوی پروانه و خوابگاه شهید چمران و افزایش گشت‌های منطقه‌ای، که از صبح امروز با همکاری فرمانداری تهران در دست انجام است.

۴- تقویت سیستم روشنایی محدوده کوی دانشگاه و نصب دوربین‌های امنیتی، به خصوص در اطراف درب کوی پروانه برای تردد امن‌تر دانشجویان عزیز.

پس از اتمام این جلسه، مدیرکل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران، طی نامه‌ای استعفای خود را به سرپرست دانشگاه ارسال کرده و این استعفا مورد موافقت قرار گرفت و سرپرست جدید امور خوابگاه‌های دانشگاه، همین امروز معرفی شد.

هیات رئیسه دانشگاه تهران به دانشجویان اطمینان داد که تا پایان رسیدگی به این موضوع، همانند روز‌های گذشته در کنار دانشجویان بوده و مطالبات آنها را از دستگاه‌های ذیربط پیگیری خواهد کرد./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده