محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا منادی سفیدان در تشریح نشست امروز (یکشنبه، ۲۸ بهمن ماه) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از بررسی ابعاد قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان ایشان، رئیس دانشگاه تهران، شورای صنفی دانشجویی کوی دانشگاه تهران، فرمانده فراجا تهران بزرگ و معاون قوه قضائیه خبر داد و گفت: در این نشست، موضوع حادثه ناگوار اخیر در دانشگاه تهران که منجر به قتل یک دانشجوی عزیز شد و همچنین علت این حادثه، کوتاهی‌های صورت گرفته و ترک فعل‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس توضیحات ارائه شده توسط قوه قضائیه و نیروی انتظامی، زورگیری اتفاق افتاده و سارقان خواستند لپ تاپ مرحوم خالقی را بگیرند که مقاومت کرده و سارقان ایشان را به قتل رساندند. برخورد خانواده این دانشجو بسیار محترمانه بوده و از وزارت علوم، دستگاه قضا و نیروی انتظامی بابت تلاش‌هایشان قدردانی کردند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این نشست، هاشمی نماینده مردم بیرجند در مجلس هم اظهاراتی را مطرح و از وزیر علوم بابت پیگیری دقیق این حادثه تشکر کرد. نماینده صنفی و نیرو‌های بسیج دانشگاه در نشست حضور داشتند و در مورد تجمع دانشجویان دانشگاه تهران تاکید شد که دانشجویان به دنبال خواسته‌های سیاسی نبودند و به دنبال درخواست‌های صنفی بودند. وزیر علوم در ساعت‌های نخستین وقوع حادثه، سفر خود را نیمه تمام گذاشت و ساعت یک و نیم شب به تهران بازگشت و در خوابگاه حضور یافت و اقدامات فوری برای تأمین امنیت محیط خوابگاه و روشنایی محیط پیرامونی انجام داد و از تعلل‌های صورت گرفته در انجام این اقدامات عذرخواهی کرد.

منادی سفیدان ادامه داد: همچنین، اعلام شد که میزان زورگیری‌ها و سرقت‌ها در اطراف دانشگاه تهران نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته، اما با این وجود این اتفاق تلخ و ناگوار رخ داده است. پس از بحث و گفت‌و‌گو‌های صورت گرفته مقرر شد مشکلات مالی و امنیتی دانشگاه‌ها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شود تا از بروز چنین حوادثی جلوگیری شود. نایب رئیس اول مجلس در نشست حضور داشت و قول مساعد برای تحقق این موضوع را داد.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس یادآور شد: برای تکریم یاد این دانشجو، تصمیم گرفته شد که در دانشگاه تهران یک نقطه یادمانی به نام ایشان ایجاد شود. امیدواریم با اتخاذ تدابیر مناسب دیگر شاهد این اتفاق ناگوار برای دانشجویان کشورمان نباشیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار