پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس

بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون درباره بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا منادی سفیدان در تشریح نشست امروز (یکشنبه، ۲۸ بهمن ماه) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از بررسی ابعاد قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان ایشان، رئیس دانشگاه تهران، شورای صنفی دانشجویی کوی دانشگاه تهران، فرمانده فراجا تهران بزرگ و معاون قوه قضائیه خبر داد و گفت: در این نشست، موضوع حادثه ناگوار اخیر در دانشگاه تهران که منجر به قتل یک دانشجوی عزیز شد و همچنین علت این حادثه، کوتاهی‌های صورت گرفته و ترک فعل‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس توضیحات ارائه شده توسط قوه قضائیه و نیروی انتظامی، زورگیری اتفاق افتاده و سارقان خواستند لپ تاپ مرحوم خالقی را بگیرند که مقاومت کرده و سارقان ایشان را به قتل رساندند. برخورد خانواده این دانشجو بسیار محترمانه بوده و از وزارت علوم، دستگاه قضا و نیروی انتظامی بابت تلاش‌هایشان قدردانی کردند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این نشست، هاشمی نماینده مردم بیرجند در مجلس هم اظهاراتی را مطرح و از وزیر علوم بابت پیگیری دقیق این حادثه تشکر کرد. نماینده صنفی و نیرو‌های بسیج دانشگاه در نشست حضور داشتند و در مورد تجمع دانشجویان دانشگاه تهران تاکید شد که دانشجویان به دنبال خواسته‌های سیاسی نبودند و به دنبال درخواست‌های صنفی بودند. وزیر علوم در ساعت‌های نخستین وقوع حادثه، سفر خود را نیمه تمام گذاشت و ساعت یک و نیم شب به تهران بازگشت و در خوابگاه حضور یافت و اقدامات فوری برای تأمین امنیت محیط خوابگاه و روشنایی محیط پیرامونی انجام داد و از تعلل‌های صورت گرفته در انجام این اقدامات عذرخواهی کرد.

منادی سفیدان ادامه داد: همچنین، اعلام شد که میزان زورگیری‌ها و سرقت‌ها در اطراف دانشگاه تهران نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته، اما با این وجود این اتفاق تلخ و ناگوار رخ داده است. پس از بحث و گفت‌و‌گو‌های صورت گرفته مقرر شد مشکلات مالی و امنیتی دانشگاه‌ها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شود تا از بروز چنین حوادثی جلوگیری شود. نایب رئیس اول مجلس در نشست حضور داشت و قول مساعد برای تحقق این موضوع را داد.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس یادآور شد: برای تکریم یاد این دانشجو، تصمیم گرفته شد که در دانشگاه تهران یک نقطه یادمانی به نام ایشان ایجاد شود. امیدواریم با اتخاذ تدابیر مناسب دیگر شاهد این اتفاق ناگوار برای دانشجویان کشورمان نباشیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده