ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

تاثیر مصرف ماست بر کاهش احتمال ابتلا به سرطان

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به نوع خاصی از سرطان روده کشنده در مصرف کنندگان ماست کمتر است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 17
کد خبر: ۲۷۱۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، محققان گزارش دادند افرادی که سالیان سال دو وعده یا بیشتر در هفته ماست می‌خوردند، ۲۰ درصد کمتر دچار یک نوع تومور تهاجمی که معمولاً در سمت راست روده بزرگ یافت می‌شود، شدند.

 

بافت‌های تومورها همچنین برای یک باکتری که معمولاً در ماست یافت می‌شود به نام بیفیدوباکتریوم مثبت شد.

 

دکتر «توموتاکا اوگای»، یکی از نویسندگان ارشد از بیمارستان بیرگام ماساچوست، خاطرنشان کرد: «مدت‌ها اعتقاد بر این بود که ماست و سایر محصولات شیر تخمیر شده برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند. یافته‌های جدید ما نشان می‌دهد که این اثر محافظتی ممکن است برای تومورهای مثبت بیفیدوباکتریوم خاص باشد.»

 

علم نوظهور با تمرکز بر میکروبیوم بدن انسان- تریلیون‌ها باکتری مفید که دستگاه گوارش و سایر اندام‌ها را پوشانده‌اند- نشان داده است که مصرف باکتری‌های زنده در ماست می‌تواند به سلامتی کمک کند.

 

در مطالعه جدید، محققان داده‌های رژیم غذایی مادام‌العمر را بررسی کردند.

 

به عنوان بخشی از پرسشنامه‌های دقیق، از افرادی که در هر مطالعه ثبت نام کرده بودند، در مورد میزان مصرف روزانه ماست ساده و طعم دار از آنها سوال شد.

 

این مطالعات همچنین حاوی اطلاعاتی در مورد موارد ابتلاء به سرطان روده بزرگ در طی چند دهه در میان شرکت کنندگان در مطالعه بود.

 

در مجموع، ۳۰۷۹ مورد سرطان روده بزرگ در میان ۱۵۱۰۰۰ شرکت کننده مشاهده شد. اطلاعات در مورد مثبت بودن یا نبودن تومورها برای بیفیدوباکتریوم برای ۱۱۲۱ تومور در دسترس بود.

 

از میان این تومورها، ۳۴۶ مورد (۳۱%) بیفیدوباکتریوم مثبت و ۷۷۵ مورد (۶۹%) بیفیدوباکتریوم منفی بودند.

 

تیم بریگام هیچ ارتباط معنی داری بین خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ در افراد و میزان ماست مصرفی آنها پیدا نکرد.

 

با این حال، هنگام بررسی تومورهای مثبت بیفیدوباکتریوم، آنها دریافتند که خوردن دو یا چند وعده ماست در هفته با کاهش ۲۰ درصدی خطر ابتلاء به این سرطان‌ها مرتبط است./ مهر

ارسال نظر