سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تخت‌روانچی: ایران و اروپا به پیشبرد مذاکرات تمایل دارند

تخت‌روانچی: ایران و اروپا به پیشبرد مذاکرات تمایل دارند معاون سیاسی وزیر خارجه ایران گفت: ما اکنون با کشور‌های اروپایی مذاکره می‌کنیم و دو طرف به پیشروی این مذاکرات تمایل دارند، چارچوب‌ها و دستوراتی وجود دارد که براساس آنها عمل می‌کنیم تا به توافق دست یابیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 19
کد خبر: ۲۷۱۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مجید تخت روانچی»، معاون سیاسی وزیر خارجه ایران روز چهارشنبه در مصاحبه با برنامه «ژئوپلتیک» در شبکه «العهد» گفت: دولت ایران، اهتمام بسیاری برای کشور‌های همجوار قائل است و ما اشتراکات متعددی با آنها داریم.

وی افزود: آنطور که می‌دانید دولت رئیس جمهور پزشکیان، اهتمام فزاینده‌ای به توسعه روابط با کشو‌های همجوار دارند همانطور که دولت شهید رئیسی نیز به این مسأله اهتمام داشت.

تخت روانچی تصریح کرد: ما تمایل داریم روابط خود را با کشور‌های همجوار به خصوص عراق در همه سطوح توسعه و گسترش دهیم و در این راستا نیز دستاورد‌های بزرگی را کسب کردیم.

معاون سیاسی وزیر خارجه ایران بیان کرد: ما در یک منطقه زندگی می‌کنیم و تاریخ و تمدن مشترکی داریم همانطور که در سطح دینی نیز دین مشترکی با بسیاری از کشور‌های همجوار داریم.

تخت روانچی گفت: برای منافع عمومی باید با یکدیگر همکاری و تعامل کنیم و بیشتر به یکدیگر نزدیک شویم.

وی اظهار داشت: در خصوص تحولات بین‌المللی، در ایران تصمیم یکپارچه‌ای وجود دارد و رهبر انقلاب نیز بر توسعه روابط با کشور‌های همسایه تاکید کرده‌اند.

تخت روانچی گفت: رئیس جمهور پزشکیان و وزارت خارجه نیز بر توسعه روابط با کشور‌های همسایه تاکید کرده‌اند و این مسأله را سفر‌های مقامات ایرانی به کشور‌های عربی و مقامات کشور‌های عربی به ایران ثابت می‌کند.

تخت روانچی درخصوص روابط با عربستان بیان کرد: فرصت بزرگ و بسیاری در منطقه وجود دارد که باید برای بهبود و رساندن روابط ایران و عربستان به بهترین سطح ممکن از آن بهره برداری کنیم.

وی افزود: تصمیم ارتقای سطح روابط تصمیمی از سوی ایران و عربستان است و ما و عربستان دو کشور همسایه هستیم و باید همکاری کنیم.

تخت روانچی درباره حضور سفیر عربستان در ایران در هتل اسپیناس پالاس گفت: در بسیاری از کشور‌ها این وضعیت رخ می‌دهد، سفیر عربستان می‌خواهد به مکان دیگری برود، اما این مسأله زمان بر است.

وی درباره مسأله مذاکره با آمریکا گفت: رهبر انقلاب چارچوب کلی در مسأله مذاکره با آمریکا را مشخص کرده و ما به آن پایبند هستیم، این مسأله یک پیش زمینه تاریخی دارد که نباید فراموش کنیم، ما در سال ۲۰۱۲ مذاکره را آغاز کردیم و در سال ۲۰۱۳ پس از آنکه روحانی رئیس جمهور کشور شد، مذاکرات جدی شد و در سال ۲۰۱۵ به برجام دست یافتیم.

تخت روانچی گفت: این مذاکرات سخت و پیچیده بود، اما پس از توافق، شاهد آن بودیم دولت آمریکا به آن پایبند نبوده و این مسأله را در دولت اوباما و همچنین دولت ترامپ شاهد بودیم بنابراین ما نباید این پیش زمینه را فراموش کنیم.

معاون سیاسی وزیر خارجه ایران افزود: ما اکنون با کشور‌های اروپایی مذاکره می‌کنیم و دو طرف به پیشروی این مذاکرات تمایل دارند، چارچوب‌ها و دستوراتی وجود دارد که براساس آنها عمل می‌کنیم تا به توافق دست یابیم.

وی گفت: رژیم صهیونیستی از توانایی‌های ایران آگاه است و اگر اشتباهی مرتکب شود، بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار