محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس

جزئیات تأثیر معدل و سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها تصویب شد و با توجه به عدم تکمیل برخی موارد، فردا جزئیات اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه فوق‌العاده شوراس عالی آموزش‌وپرورش برای بررسی جزئیات تأثیر معدل و سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها عصر امروز برگزار شد و تا ساعت حدود ۹ ادامه داشت و در نهایت موارد تصویب شد، اما مقرر شد برخی هماهنگی‌ها با بخش‌های مربوطه مانند تکمیل جدول دروس انجام شود و صبح فردا مصوبه اعلام شود.

اولین جلسه برای بررسی این موضوع روز دوشنبه ۲۹ بهمن برگزار شد، اما به دلیل کثرت موضوعات مطرح شده درباره کنکور به سرانجام نرسید و قرار شد کارگروهی تخصصی موضوع را بررسی کرده و جلسه فوق‌العاده‌ای هم برگزار شود.

این جلسات در پی جلسه ۱۶ بهمن شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی برگزار می‌شود.

در آن جلسه، اعضا بر تأثیر قطعی ۶۰ درصدی معدل پایه‌های تحصیلی ۱۱ و ۱۲ بر نتیجه کنکور تأکید و مقرر کردند که جزئیات این موضوع از جمله آزمون مجدد دانش‌آموزان، اعتبار یک یا دو‌ساله نتیجه کنکور، ضریب دروس تخصصی و عمومی در کنکور و مسائل دیگر، به‌فوریت در شورای‌عالی آموزش‌وپرورش مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و برای تصویب به جلسه شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی ارائه شود.

جزئیات تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان تصویب شد مقرر شد در پایه یازدهم برای ۶ عنوان درسی و در پایه دوازدهم برای همه دروس اصلی امتحان نهایی برگزار می‌شود.

در جلسه فوق العاده شورای عالی آموزش و پرورش که با حضور وزیر آموزش‌وپرورش، دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش و سایر اعضای آن برگزار شد، جزئیات تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به آموزش عالی به تصویب رسید.

در این جلسه مقرر شد آزمون نهایی برای پایه دهم برگزار نشود و در پایه یازدهم برای ۶ عنوان درسی امتحان نهایی برگزار شود و در پایه دوازدهم برای همه دروس اصلی امتحان نهایی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است تاریخ اجرای برگزاری امتحانات نهایی پایه یازدهم (۶ درس) پس از هماهنگی با شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاع رسانی خواهد شد و دروس پایه دوازدهم بر اساس مصوبه قبلی شورای عالی آموزش و پرورش بدون تغییر است.

در ادامه این جلسه موضوع ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره برای متقاضیان ورود به آموزش عالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳ ترمیم نمره برای اولین بار، به صورت تک درس و یا تمامی دروس مجاز باشد.

همچنین متقاضیان ترمیم نمرات دروس آزمون نهایی پایه دوازدهم در سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳ و متقاضیان ترمیم نمرات دروس پایه‌های یازدهم و دوازدهم از سال تحصیلی ۱۴۰۵ – ۱۴۰۴ به شرط شرکت در آزمون تمامی دروس نهایی پایه مورد نظر، می‌توانند بدون محدودیت دفعات نسبت به ترمیم نمرات آن پایه اقدام کنند. نمرات اخذ شده در این آزمون ملاک محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی خواهد بود.

این مصوبه پس از تأیید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ خواهد شد.

اعضای شورای عالی آموزش و پرورش توصیه کردند امتحانات پایه دهم و بقیه دروس پایه یازدهم به صورت هماهنگ غیر نهایی برگزار شوند./ فارس

جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس

مطالب مرتبط
ارسال نظر