آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس

جزئیات تأثیر معدل و سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها تصویب شد و با توجه به عدم تکمیل برخی موارد، فردا جزئیات اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه فوق‌العاده شوراس عالی آموزش‌وپرورش برای بررسی جزئیات تأثیر معدل و سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها عصر امروز برگزار شد و تا ساعت حدود ۹ ادامه داشت و در نهایت موارد تصویب شد، اما مقرر شد برخی هماهنگی‌ها با بخش‌های مربوطه مانند تکمیل جدول دروس انجام شود و صبح فردا مصوبه اعلام شود.

اولین جلسه برای بررسی این موضوع روز دوشنبه ۲۹ بهمن برگزار شد، اما به دلیل کثرت موضوعات مطرح شده درباره کنکور به سرانجام نرسید و قرار شد کارگروهی تخصصی موضوع را بررسی کرده و جلسه فوق‌العاده‌ای هم برگزار شود.

این جلسات در پی جلسه ۱۶ بهمن شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی برگزار می‌شود.

در آن جلسه، اعضا بر تأثیر قطعی ۶۰ درصدی معدل پایه‌های تحصیلی ۱۱ و ۱۲ بر نتیجه کنکور تأکید و مقرر کردند که جزئیات این موضوع از جمله آزمون مجدد دانش‌آموزان، اعتبار یک یا دو‌ساله نتیجه کنکور، ضریب دروس تخصصی و عمومی در کنکور و مسائل دیگر، به‌فوریت در شورای‌عالی آموزش‌وپرورش مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و برای تصویب به جلسه شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی ارائه شود.

جزئیات تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان تصویب شد مقرر شد در پایه یازدهم برای ۶ عنوان درسی و در پایه دوازدهم برای همه دروس اصلی امتحان نهایی برگزار می‌شود.

در جلسه فوق العاده شورای عالی آموزش و پرورش که با حضور وزیر آموزش‌وپرورش، دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش و سایر اعضای آن برگزار شد، جزئیات تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به آموزش عالی به تصویب رسید.

در این جلسه مقرر شد آزمون نهایی برای پایه دهم برگزار نشود و در پایه یازدهم برای ۶ عنوان درسی امتحان نهایی برگزار شود و در پایه دوازدهم برای همه دروس اصلی امتحان نهایی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است تاریخ اجرای برگزاری امتحانات نهایی پایه یازدهم (۶ درس) پس از هماهنگی با شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاع رسانی خواهد شد و دروس پایه دوازدهم بر اساس مصوبه قبلی شورای عالی آموزش و پرورش بدون تغییر است.

در ادامه این جلسه موضوع ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره برای متقاضیان ورود به آموزش عالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳ ترمیم نمره برای اولین بار، به صورت تک درس و یا تمامی دروس مجاز باشد.

همچنین متقاضیان ترمیم نمرات دروس آزمون نهایی پایه دوازدهم در سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳ و متقاضیان ترمیم نمرات دروس پایه‌های یازدهم و دوازدهم از سال تحصیلی ۱۴۰۵ – ۱۴۰۴ به شرط شرکت در آزمون تمامی دروس نهایی پایه مورد نظر، می‌توانند بدون محدودیت دفعات نسبت به ترمیم نمرات آن پایه اقدام کنند. نمرات اخذ شده در این آزمون ملاک محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی خواهد بود.

این مصوبه پس از تأیید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ خواهد شد.

اعضای شورای عالی آموزش و پرورش توصیه کردند امتحانات پایه دهم و بقیه دروس پایه یازدهم به صورت هماهنگ غیر نهایی برگزار شوند./ فارس

جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار