هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان

جزئیات جدید درباره برگزاری امتحانات پایه هفتم تا دهم

جزئیات جدید درباره برگزاری امتحانات پایه هفتم تا دهم رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش اعلام کرد: امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم با مجوز شورای تأمین هر استان از ۹ خرداد به صورت حضوری یا غیرحضوری برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 19
کد خبر: ۳۰۸۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم با مجوز شورای تأمین هر استان از ۹ خرداد به صورت حضوری یا غیرحضوری برگزار می‌شود.

 فولادوند با بیان اینکه در مقطع ابتدایی، ارزشیابی‌های تحصیلی و تربیتی دانش‌آموزان همانند سنوات گذشته انجام می‌شود گفت: ارزشیابی پایه ششم امسال نیز مانند پنج پایه قبل به‌صورت تکوینی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در دوره متوسطه اول و بخشی از متوسطه دوم، یعنی پایه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم، اختیار نحوه برگزاری آزمون‌ها به استان‌ها تفویض شده است.

فولادوند گفت: در صورتی که شورای تأمین استان‌ها به این جمع‌بندی برسند که امکان برگزاری آزمون‌ها به صورت حضوری وجود دارد، اصل بر برگزاری حضوری امتحانات خواهد بود؛ در غیر این صورت تصمیم‌گیری درباره شیوه برگزاری به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با اشاره به وضع امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، نتایج امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم حدود ۶۰ درصد از سوابق تحصیلی مؤثر در کنکور سراسری را تشکیل می‌دهد؛ بنابراین این آزمون‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند.

وی افزود: با توجه به شرایط موجود، امتحانات نهایی فعلاً به تعویق افتاده است و زمان دقیق برگزاری آنها پس از عادی شدن شرایط اعلام خواهد شد.

فولادوند تصریح کرد: در صورت اعلام رسمی آتش‌بس، عادی شدن وضع و ترک مخاصمه، آموزش و پرورش حدود ۱۵ روز پس از اعلام شرایط عادی، زمان برگزاری امتحانات نهایی را اعلام و مقدمات اجرای آن را فراهم خواهد کرد.

وی تأکید کرد: برنامه‌ریزی آموزش و پرورش به‌گونه‌ای است که با فراهم شدن شرایط مناسب، امتحانات دانش‌آموزان در فضایی آرام و با رعایت کامل استاندارد‌های آموزشی برگزار شود./ صدا و سیما 

کلمات کلیدی: امتحانات مدارس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار