با این میوه به جنگ تحلیل عضلانی بروید

سلامت عضلانی، نقش حیاتی در بهزیستی کلی افراد دارد و بر قدرت، تحرک و طول عمر تاثیر می‌گذارد، در حالی که ورزش و مصرف پروتئین برای مدت‌طولانی سنگ بنای حفظ عضلات بوده است، اما نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که رژیم غذایی به تنهایی ممکن است تاثیر بسیار زیادی در این مورد ایفا کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، مصرف روزانه انگور می‌تواند بدن شما را به روشی منحصر بفرد متحول کند و نقش غیرمنتظره‌ای در سلامت عضلات دارد. نتایج تحقیق کنونی منتشرشده در سایت ارث نشان می‌دهد که مصرف روزانه انگور می‌تواند بیان ژن عضلانی را تغییر و به‌طور بالقوه قدرت و انعطاف‌پذیری را افزایش دهد. این یافته‌ها دیدگاه جدیدی را در مورد تاثیر غذا‌های طبیعی بر بدن در سطح ژنتیکی ارائه می‌کنند.

با توجه به اینکه میلیون‌ها نفر با کاهش عضلانی ناشی از افزایش سن مقابله می‌کنند، مزایای بالقوه مصرف انگور در حفظ عملکرد ماهیچه‌ها هیجان‌انگیز و قابل‌توجه است. هر ساله مردم سراسر جهان تقریبا ۳۰ میلیون تن انگور مصرف می‌کنند که آن را به یکی از پرمصرف‌ترین میوه‌ها تبدیل کرده است.

نتایج تحقیقات نشان داده است که انگور بر جنبه‌های مختلف سلامتی ازجمله عملکرد قلب‌وعروق، سلامت کلیه‌ها و شادابی پوست تاثیر مثبت دارد. علاوه بر این، انگور حاوی ترکیباتی است که با محافظت در برابر استرس اکسیداتیو که می‌تواند به کاهش بینایی کمک کند، از سلامت چشم حمایت می‌کند.

نقش انگور در سلامت دستگاه گوارش نیز قابل‌توجه است، زیرا انگور هضم غذا را بهبود می‌بخشد و به تعادل میکروبیوم روده کمک می‌کند. انگور با مزایای سلامتی گسترده خود به چیزی بیش از یک میوه خوشمزه تبدیل شده است و بر جنبه‌های مختلف سلامتی ازجمله عملکرد قلب‌وعروق، سلامت کلیه‌ها و شادابی تاثیر دارد.

انگور، ژن‌های ماهیچه‌ای را تغییر می‌دهد و محققان تاثیر مصرف روزانه انگور بر بیان ژن عضلانی را روشن کردند و این اثرات در زنان به‌طور قابل‌توجهی عمیق‌تر است. ژن‌های مرتبط با توده عضلانی بدون چربی، روندی صعودی نشان دادند، در حالی که ژن‌های مرتبط با تحلیل عضلانی کاهش یافتند و به سمت بهبود عملکرد عضلانی رفتند.

این افشاگری‌ها مسیر‌های بالقوه‌ای را برای مقابله با کاهش عضلانی مرتبط با افزایش سن باز می‌کند که ۱۰ تا ۱۶ درصد از افراد مسن با آن مواجه هستند. محققان همچنین بررسی کردند که چگونه مصرف روزانه دو وعده انگور بر الگو‌های بیان ژنتیکی در عضلات تاثیر می‌گذارد.

محققان قصد دارند تحقیقات بیشتری را برای درک فرآیند‌های بیولوژیکی خاص مسئول این تغییرات ژنتیکی در عملکرد عضلات انجام دهند. هدف آنان همچنین تعیین سرعت این تغییرات پس از مصرف منظم انگور است. دانشمندان می‌توانند با شناسایی مکانیسم‌های دقیق این پدیده را بهتر ارزیابی کنند که انگور چگونه به سلامت ماهیچه‌ها کمک می‌کند و اینکه آیا اثرات آن در افراد مختلف متفاوت است یا خیر.

با پیشرفت علم تغذیه، این نتایج گامی مهم به سمت توسعه راهبرد‌های غذایی جدید برای حفظ قدرت عضلانی و جلوگیری از کاهش ناشی از افزایش سن است.

نتایج مقاله «بررسی مصرف میوه و سبزیجات و عوامل موثر بر آن در کارکنان مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در سال ۱۳۹۰» منتشر شده در مجله طب نظامی نشان داد که مصرف کافی میوه و سبزی به‌عنوان اجزای مهم رژیم غذایی سالم، می‌تواند از عوامل خطرساز بیماری‌ها جلوگیری کند. دریافت میوه و سبزی در افراد نشان داد که آگاه‌سازی افراد از اثرات سودمند این مواد غذایی، می‌تواند نقش بسیاری مهمی در مصرف افراد و در نتیجه سلامت آنان داشته باشد./ ایسنا 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده