جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

یزدی‌خواه: حضور میلیونی اتباع در ایران فشار شدیدی بر خدمات انرژی و امثال آن وارد کرده است

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: حضور میلیونی اتباع در کشور به ویژه در استان تهران فشار شدیدی بر امکانات آموزشی، درمانی، خدمات انرژی و امثال آن وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 26
کد خبر: ۲۷۲۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید علی یزدی‌خواه در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس در نطق خود گفت: تشییع پیکر دبیرکل حزب الله لبنان نه فقط یک رویداد مذهبی و سیاسی بلکه نمادی از مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار جهانی شناخته می‌شود. این مراسم الگویی برای نسل‌های آینده منطقه و جهان و تبلیغ فرهنگ شجاعت، ایثار، آزادگی و مقابله با ظلم و فساد تلقی می‌گردد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:، اما مهم‌ترین و بزرگ‌ترین موضوع کشور و وضعیت اقتصادی تورم افسارگسیخته است که زندگی را بر اقشار مختلف مردم به ویژه بازنشستگان محترم، حقوق‌بگیران و دهک‌های پایین جامعه سخت کرده است.

این نماینده مجلس ادامه داد: ورود آیتم‌های سوخت نیروگاهی ترانزیت برق در فیش‌های برق تولید کنندگان به ویژه در شهرک‌های صنعتی برای ما نامفهوم و غیرقابل قبول است. تهیه بسته حمایتی از سوی دولت برای صنایع خرد و متوسط ضروری است.

یزدی‌خواه تاکید کرد: سازمان‌ها و نهاد‌ها می‌بایست حقوق کارگران خود و بیمه آنان را کامل پرداخت کنند. تخفیف مالیاتی و تقبل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما از سوی دولت به میزان حداقل سه ماه از جمله پیشنهادات ما است.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: حضور میلیونی اتباع در کشور به ویژه در استان تهران فشار شدیدی بر امکانات آموزشی، درمانی، خدمات انرژی و امثال آن وارد کرده است. در مرحله اول حداقل دریافت هزینه تمام شده خدمات مانند آب، برق، گاز، نان حمل و نقل درمان و امثالهم مورد انتظار و مطالبه جدی ما می‌باشد.

یزدی خواه تصریح کرد: پرداخت پاداش پایان خدمت همه فرهنگیان در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ مطالبه جدی ما می‌باشد. استان تهران علیرغم نام پرطمطراقش با نامهربانی‌هایی از نظام برنامه‌ریزی کشور در حوزه‌های مختلف مواجه است و علیرغم پرداخت ۵۳ درصد از کل مالیات این کشور و سهم ۳۵ درصدی در تولید ناخالص داخلی با مشکلات عدیده‌ای مانند هوای آلوده و مسائل زیست محیطی مناطق حاشیه‌ای مواجه است. /ایسنا

کلمات کلیدی: اتباع یزدی خواه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار