ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

آغاز آزادی ۶۲۰ اسیر فلسطینی

آغاز آزادی ۶۲۰ اسیر فلسطینی پس از تحویل جسد چهار اسرائیلی در غزه به این رژیم، روند آزادی ۶۲۰ اسیر فلسطینی (طبق هفتمین دور تبادل اسرا) آغاز شد و در اولین مرحله ۴۲ اسیر آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 27
کد خبر: ۲۷۲۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، مقاومت فلسطین در نوار غزه بامداد امروز (پنجشنبه) اجساد چهار اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ بین‌المللی تحویل داد. صلیب سرخ این اجساد را از گذرگاه «کرم ابو سالم» به طرف اسرائیلی منتقل کرد.

به‌طور هم‌زمان، مراسم استقبال گسترده‌ای در مرکز رام‌الله در کرانه باختری برای گروه اول از اسرای فلسطینی آزادشده در دور هفتم تبادل اسرا برگزار شد. هم‌زمان گزارش‌هایی از تماس میان آمریکا و اسرائیل برای تمدید مرحله اول توافق آتش‌بس به مدت چند هفته منتشر شده است.

تحویل اجساد بدون مراسم رسمی

منابع خبری گفته‌اند که تحویل اجساد چهار اسیر اسرائیلی در خان‌یونس، واقع در جنوب غزه، بدون هیچ‌گونه مراسم رسمی و دور از چشم رسانه‌ها انجام شده است.

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل تأیید کرد که تابوت‌های حاوی اجساد چهار اسیر در گذرگاه «کرم ابو سالم» تحویل گرفته شده و فرایند شناسایی اولیه اجساد آغاز شده است. پیش‌تر، رسانه‌های اسرائیلی اعلام کرده بودند که ارتش این رژیم اجساد را از صلیب سرخ تحویل گرفته و تیم‌های پزشکی قانونی اسرائیل آماده شناسایی اولیه اجساد هستند.

ابو عبیده، سخنگوی گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش حماس، اعلام کرد که اجساد «اتساحی عیدان»، «ایتسیک الجریط»، «اوهاد یهلومی» و «شلومی منصور» تحویل داده شده است.

در همین حال، مراسم استقبال مردمی در مرکز رام‌الله برای ۳۷ اسیر فلسطینی از مجموع ۴۲ نفر آزادشده در مرحله اول دور هفتم تبادل اسرا برگزار شد.

یک اتوبوس وابسته به صلیب سرخ اسرای آزادشده را از زندان «عوفر» به رام‌الله منتقل کرد. از این تعداد، ۳۷ نفر از کرانه باختری و پنج نفر از قدس اشغالی آزاد شده‌اند.

هلال احمر فلسطین نیز اعلام کرد که «کاظم زواهرة» اسیری که چند ماه در کما به سر می‌برد، تحویل گرفته و به بیمارستان «حسین» در بیت جالا منتقل شده است.

دو اسیر دیگر به نام‌های خالد الحلبی و حمزه کالوتی نیز به خانه‌های خود در شهر قدس بازگشتند؛ در حالی که نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی محله‌های اطراف منازل آنها را محاصره کرده بودند.

سرکوب مراسم استقبال

صد‌ها فلسطینی برای استقبال از اسرای آزادشده در رام‌الله و شهرک «بیتونیا» در کرانه باختری گرد هم آمدند، همزمان نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی با همراهی بولدوزر‌ها آماده سرکوب هرگونه مراسم استقبال در نزدیکی زندان «عوفر» بودند.

نظامیان اسرائیلی همچنین به شهرک «بیتونیا» در نزدیکی زندان «عوفر» یورش بردند تا از برگزاری مراسم استقبال جلوگیری کنند. در قدس اشغالی نیز نیرو‌های اشغالگر اطراف زندان «المسکوبیه» را تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دادند.

یک خانواده اسیر فلسطینی در قدس به الجزیره گفت که مأموران اطلاعاتی اسرائیل خانه آنها را محاصره کرده و اجازه برگزاری مراسم استقبال را نمی‌دهند. نیرو‌های اسرائیلی همچنین خانواده‌ها را مجبور کردند که تعهد کتبی برای عدم برگزاری هرگونه مراسم استقبال امضا کنند.

در شمال رام‌الله نیز خانه «عاطف ابوعلیا»، یکی از اسرای فلسطینی که قرار است امشب آزاد شود، هدف یورش نظامیان اسرائیلی قرار گرفت.

بر اساس اعلام دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرا، در این مرحله از تبادل اسرا ۶۲۰ فلسطینی آزاد خواهند شد:

۱۵۱ اسیر محکوم به حبس ابد یا احکام سنگین

۴۳ اسیر از کرانه باختری و قدس

۹۷ اسیر که به خارج از فلسططین تبعید می‌شوند. (ابتدا وارد مصر شده و از آن‌جا به هر کشوری که بخواهند می‌روند).

۱۱ اسیر از نوار غزه که پیش از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ بازداشت شده بودند

۴۵۴ اسیر از ساکنان غزه که پس از ۷ اکتبر بازداشت شده‌اند

۲۴ اسیر زن و کودک / تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار