اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

اژه‌ای: نباید با ورود به جنبه‌های خصوصی زندگی سرمایه گذار، مانع تراشی ایجاد کنیم

رئیس قوه قضائیه گفت: دولت به تنهایی امکان حل مشکلات معیشتی مردم را ندارد، بخش خصوصی هم باید کمک کند. نباید با ورود به جنبه‌های خصوصی زندگی سرمایه گذار، مانع تراشی ایجاد کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 27
کد خبر: ۲۷۲۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز پنجشنبه در جمع مدیران و فعالان صنعت و تجارت آذربایجان‌غربی افزود: اگر بخواهیم مشکل اقتصاد حل و شر دشمنان دفع شود، همه باید پای کار بیایند و به دولت در راستای رفع موانع یاری کنند.

وی بر همراهی همه اقشار به‌ویژه فعالان بخش خصوصی تاکید کرد و ادامه داد: برای این امر نیز باید مشکلات این بخش در استان‌های مختلف شنیده شود که این جلسه نیز در همین راستا برگزار شده است.

اژه‌ای با تاکید بر حفظ حرمت، امنیت و امکان پیش بینی آینده سرمایه گذاری برای بخش خصوصی، تصریح کرد: برای این امر تلاش کرده‌ایم که نگاه به سرمایه گذار در جامعه را تغییر داده و این امر را به عنوان یک ارزش در کشور جا بیندازیم.

رییس قوه قضاییه یادآور شد: نباید با ورود به جنبه‌های خصوصی زندگی سرمایه گذار، مانع تراشی کنیم.

وی گفت: باید کاری کنیم که ابزار تولید به هیچ‌وجه توقیف نشود و حتی اگر جرم مرتکب شود، باید به جرم رسیدگی شده و کاری کنیم که کارگاه توقیف نشود.

اژه‌ای افزود: نباید در مقابل بخش خصوصی مانع تراشی شود و همه اهتمام استان‌ها برای رفع مشکلات به کار گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز همه ما قائل هستیم به اینکه دشمن به دنبال تحت فشار قراردادن مردم از طریق توطئه‌های اقتصادی است و باید مشکلات اقتصادی کشور هم بر اساس همین شرایط رفع شود.

رییس قوه قضاییه همچنین به ظرفیت‌های قابل توجه آذربایجان غربی اشاره کرد و ادامه داد: شاخص‌های اقتصادی متناسب با این ظرفیت‌ها نیست که باید علت این امر مشخص شود.

وی اظهار کرد: به خاطر همدلی و همفکری در استان، برخی مشکلات رفع شده و برخی در حال رفع شده است که امیدواریم این امر صورت گیرد.

اژه‌ای گفت: امنیت و فرهنگ بسیار مهم است که آذربایجان غربی در هردوشاخص موفق بوده ولی در کنار این موارد، اقتصاد و معیشت هم بسیار مهم است و رهبر معظم انقلاب هم تاکید ویژه‌ای بر این امر دارند که باید همه ما برای این امر توان ویژه‌ای بگذاریم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر