رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم

سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: هر کدام از جزایر ایرانی بخصوص بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک جنبه فوق استراتژیک برای ایران دارد و حفظ و صیانت از تنگه هرمز بر پایه همین جزایر میسر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه صبح امروز در جمع مدیران رسانه‌ها که برای بازدید از ظرفیت‌های نیروی دریایی سپاه به هرمزگان سفر کرده‌اند، در بیان اهمیت داشتن نیروی دریایی برای کشورمان، اظهار کرد: نداشتن نیروی دریایی در سده ۱۶ و ۱۷ میلادی سبب شد تا پرتقالی‌ها بر مناطق جنوبی ایران حاکم بودند و برای پایان اشغال پرتغالی‌ها، ایرانی‌ها دست به دامان انگلیسی‌ها شدند، اما آنها نیز خیانت کردند و به تعهدات خود عمل نکردند.

وی با بیان این که شهدای فراوانی در این جزایر برای حفظ هویت ایرانی‌شان نثار کرده‌ایم، تصریح کرد: هر کدام از جزایر ایرانی بخصوص بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک جنبه فوق استراتژیک برای ایران دارد و حفظ و صیانت از تنگه هرمز بر پایه همین جزایر میسر است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان این که در خلیج فارس، آب بین المللی نداریم و این آب‌ها فلات قاره‌ای هستند، تاکید کرد: بسیاری از میادین نفتی و گازی کشورمان در این منطقه واقع شده است و همت مسئولان در بهره برداری جدی‌تری از این منابع خدادادی را می‌طلبد.

سردار تنگسیری ادامه داد: خلیج فارس ایرانی است و ایرانی خواهد ماند و ما مسئولیت دفاع از خلیج فارس را با طول ۱۳۷۵ کیلومتر و ۳۸۰ کیلومتر عرض با وسعت ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع بر عهده داریم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به کمک آمریکایی‌ها به عراق در زدن سکو‌های نفتی ایران در خلیج فارس، از تسلیح نیروی دریایی عراق به موشک‌های اگزوست و بالگرد‌های فالون یاد کرد و عنوان داشت: نیروی دریایی ارتش عزیز ما با سختی زیادی و تلاش شبانه روزی و نثار ده‌ها شهید توانست جریان صادرات نفت را حفظ کند.

به گفته سردار تنگسیری، ساخت شناور‌های مختلف و متنوع بعد از انقلاب کلید خورد، اما تولید انبوه و متراکم این شناور‌ها در سال‌های اخیر رقم خورده است ولی با همان دستان خالی در ۱۶ مهر و ۲۹ اسفند سال ۶۶ و ۶۷ توانستیم سیلی‌های خوبی به دشمن بزنیم و دستگیری ۱۰ ملوان انگلیسی متجاوز به آب‌های ایران، بازپس گیری نفتکش‌مان و ... جنبه‌های قدرت آفرین و غرور آفرین این ملت است.

سردار تنگسیری گفت: وقتی که کلاه سبز‌های انگلیسی وارد آب‌های سرزمین کشورمان شدند و فکر می‌کردند که می‌توانند مانند گذشته در این منطقه جولان بدهند، اما آنها را دستگیر کردیم و به زانو درآوردیم تا قدرت فرزندان این سرزمین را بفهمند.

وی تاکید کرد: در هر کجای جهان به شناور‌های و کشتی‌های ما تعرض کنند و آن را توقیف کنند؛ ما هم شناور‌های آنها را توقیف خواهیم کرد کما اینکه تا کنون هم چنین بوده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار