جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است

پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت یکی از ترفند‌های کلاهبرداری برای دسترسی به اطلاعات اشخاص است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 02
کد خبر: ۲۷۲۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از قوه قضاییه، ابوالفضل نیکوکار با بیان اینکه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت به طور معمول حاوی یک لینک هستند که دارندگان سهام عدالت را به یک درگاه غیررسمی هدایت می‌کند، اظهار کرد: در این درگاه، از دارندگان سهام عدالت خواسته می‌شود که اطلاعات شخصی مانند کد ملی، شماره حساب و رمز دوم کارت بانکی خود را وارد کنند و سپس کلاهبرداران پس از دریافت این اطلاعات، از آنها برای برداشت غیرمجاز از حساب بانکی دارندگان سهام عدالت سوءاستفاده می‌کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران افزود: این پیام‌ها ممکن است ظاهراً معتبر به نظر برسند، اما در پشت پرده یک کلاهبرداری بزرگ نهفته است؛ کلاهبرداران با ارسال پیامکی به دارندگان سهام عدالت، آنها را فریب می‌دهند که سود سهام خود را دریافت کنند؛ البته کلاهبرداران سهام عدالت تنها به این شیوه اکتفا نکرده‌اند و در روش دیگر خود با ارسال پیامک جعلی با عنوان "ابلاغیه قضایی" حساب‌های بانکی دیگری را در قبضه خود قرار می‌دهند.

وی گفت: در این شیوه کلاهبرداری افراد برای مشاهده ابلاغیه روی لینک موجود در پیامک کلیک می‌کنند و با پرداخت مبلغ ناچیزی در قبال مشاهده ابلاغیه کلیه اطلاعات کارت بانکی فرد را دریافت کرده و نسبت به برداشت موجودی حساب اقدام می‌کنند.

نیکوکار خاطرنشان کرد: در این راستا به شهروندان هشدار داده تا از طریق لینک‌ها و شماره‌های جعلی به دام کلاهبردارانی که به دنبال دسترسی به اطلاعات اشخاص هستند، دچار نشوند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده