طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

دولت ترامپ، مخفیانه با حماس تماس دارد

دولت ترامپ، مخفیانه با حماس تماس دارد همزمان با افشای تماس‌های مخفیانه مقامات آمریکا با حماس بر سر اسرای آمریکایی، رسانه‌های عبری نوشتند که این خبر اگر صحت داشته باشد، به منزله سیلی به نتانیاهو خواهد بود و او از این مسئله خیلی نگران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 05
کد خبر: ۲۷۲۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، وب سایت صهیونیستی واللا گزارش داد که ایالات متحده آمریکا در مورد اسرای آمریکایی دربند حماس، با این جنبش درحال مذاکرات مخفیانه است.

باراک راوید، خبرنگار صهیونیستی نیز به نقل از منابع آگاه این خبر را منتشر کرد و گفت که مقاماتی از دولت ترامپ با مقامات بلندپایه حماس در این باره پنهانی دیدار کرده‌اند.

شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل در واکنش به خبر برقراری تماس‌های مخفیانه بین مقامات آمریکا و حماس بر سر اسرای آمریکایی در غزه، گزارش داد که اگر این خبر تأیید بشود و صحت داشته باشد، زلزله و سیلی بزرگی به نتانیاهو از سوی ترامپ خواهد بود.

یک منبع آگاه اسرائیلی نیز به روزنامه اسرائیل هیوم رژیم اسرائیل گفت که این رژیم از تماس‌های دولت آمریکا با حماس بسیار نگران است.

شماری از اسرایی که حماس در هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی، ۱۵ مهر ۱۴۰۲) به اسارت گرفت، تابعیت دوگانه یعنی اسرائیلی و آمریکایی دارند. پیشتر حماس برخی از این اسرا را در جریان تبادل اسرا و یا داوطلبانه آزاد کرده است.

کارشکنی‌های رژیم اسرائیل در فرایند اجرای مرحله اول آتش بس که شش هفته‌ای بود، منجر به تأخیر در آزادی و تبادل اسرا شد و نتانیاهو با هدف برهم زدن توافق، هیئت‌های خود را به دوحه و قاهره به منظور شروع مذاکرات مرحله دوم نفرستاد و یا با تأخیر زیاد فرستاد.

خبر تماس ترامپ با مقامات حماس نشان می‌دهد که دولت آمریکا از کارشکنی ترامپ نگران هستند و امیدی به آزادی چند شهروند آمریکایی دوتابعیتی ندارد و به همین دلیل چاره را در ورود مستقیم خود و دور زدن نتانیاهو در این قضیه دیده‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار