ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

دولت ترامپ، مخفیانه با حماس تماس دارد

همزمان با افشای تماس‌های مخفیانه مقامات آمریکا با حماس بر سر اسرای آمریکایی، رسانه‌های عبری نوشتند که این خبر اگر صحت داشته باشد، به منزله سیلی به نتانیاهو خواهد بود و او از این مسئله خیلی نگران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 05
کد خبر: ۲۷۲۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، وب سایت صهیونیستی واللا گزارش داد که ایالات متحده آمریکا در مورد اسرای آمریکایی دربند حماس، با این جنبش درحال مذاکرات مخفیانه است.

باراک راوید، خبرنگار صهیونیستی نیز به نقل از منابع آگاه این خبر را منتشر کرد و گفت که مقاماتی از دولت ترامپ با مقامات بلندپایه حماس در این باره پنهانی دیدار کرده‌اند.

شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل در واکنش به خبر برقراری تماس‌های مخفیانه بین مقامات آمریکا و حماس بر سر اسرای آمریکایی در غزه، گزارش داد که اگر این خبر تأیید بشود و صحت داشته باشد، زلزله و سیلی بزرگی به نتانیاهو از سوی ترامپ خواهد بود.

یک منبع آگاه اسرائیلی نیز به روزنامه اسرائیل هیوم رژیم اسرائیل گفت که این رژیم از تماس‌های دولت آمریکا با حماس بسیار نگران است.

شماری از اسرایی که حماس در هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی، ۱۵ مهر ۱۴۰۲) به اسارت گرفت، تابعیت دوگانه یعنی اسرائیلی و آمریکایی دارند. پیشتر حماس برخی از این اسرا را در جریان تبادل اسرا و یا داوطلبانه آزاد کرده است.

کارشکنی‌های رژیم اسرائیل در فرایند اجرای مرحله اول آتش بس که شش هفته‌ای بود، منجر به تأخیر در آزادی و تبادل اسرا شد و نتانیاهو با هدف برهم زدن توافق، هیئت‌های خود را به دوحه و قاهره به منظور شروع مذاکرات مرحله دوم نفرستاد و یا با تأخیر زیاد فرستاد.

خبر تماس ترامپ با مقامات حماس نشان می‌دهد که دولت آمریکا از کارشکنی ترامپ نگران هستند و امیدی به آزادی چند شهروند آمریکایی دوتابعیتی ندارد و به همین دلیل چاره را در ورود مستقیم خود و دور زدن نتانیاهو در این قضیه دیده‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار