آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

دولت موقت سوریه مسیر‌های منتهی به شهر‌های منطقه ساحل را بست

دولت موقت سوریه مسیر‌های منتهی به شهر‌های منطقه ساحل را بست وزارت دفاع سوریه اعلام کرد تصمیم گرفته است با هماهنگی با اداره امنیت عمومی، مسیر‌های منتهی به شهر‌های منطقه ساحل سوریه را ببندد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 08
کد خبر: ۲۷۳۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، این وزارتخانه به شبکه خبری الجزیره اعلام کرد تصمیم گرفته است با هماهنگی با اداره امنیت عمومی، مسیر‌های منتهی به شهر‌های این منطقه را ببندد و هدف از آن را «کنترل تخلفات و برقراری مجدد ثبات در منطقه» عنوان کرد.

از سوی دیگر، منابع محلی به سایت خبری المیادین گفتند بیش از ۴۰۰ غیرنظامی در قتل‌عام‌ها و اعدام‌های میدانی در منطقه ساحل سوریه کشته شده‌اند.

خبرنگار المیادین گزارش کرد تاکنون هیچ اقدامی برای کنترل امنیت در ساحل سوریه مشاهده نشده است.

مخالفان سیاست‌های دولت «احمد الشرع» سرکرده هیئت تحریرالشام و رئیس موقت سوریه معروف به «ابومحمد الجولانی» از شامگاه پنجشنبه ۶ مارس ۲۰۲۵، در منطقه ساحل سوریه که شامل استان‌های طرطوس و لاذقیه می‌شود و عموما علوی‌نشین هستند، علیه دولت الجولانی تظاهرات کرده و با نیرو‌های امنیتی دولت درگیر شدند که بر اثر آن چندین تن از دو طرف درگیر کشته و زخمی شدند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار