ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم پزشکیان: وحدت حرف اول و آخر را می‌زند/نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران نظام: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست ۱۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از البرز طرد شده‌اند شهادت افسر پلیس آگاهی در سیستان و بلوچستان الحاق دو فروند ناوچه ۵۰ پایی به نیروی دریایی ارتش پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت رزمنده رشید و سرافراز «مصطفی عبداللهی» علم‌الهدی: به عنوان یک جامعه دین‌مدار، چطور می‌توانیم با دشمن خدا دست دهیم؟

پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ایران بر اساس حکم رهبری معظم انقلاب هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده گفت: ما هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم و سیاست اصولی ما مبتنی بر تنش‌زدایی و ایجاد وحدت در منطقه است، اما قطعا با هرگونه تهدیدی علیه امنیت و منافع کشورمان نیز با شدت و قدرت مقابله خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 09
کد خبر: ۲۷۳۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران و یوناس گار استوره نخست وزیر نروژ بعد از ظهر امروز - یکشنبه - در گفتگویی تلفنی مسائل و مناسبات دوجانبه و چندجانبه میان دو کشور را مورد بررسی قرار دادند.

پزشکیان در این گفتگوی تلفنی به روابط خوب میان ایران و نروژ و همچنین زمینه‌های همکاری میان دو کشور در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره و از تلاش‌های نروژ برای برقراری صلح در منطقه قدردانی کرد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن مرور تحولات و شرایط حساس کنونی منطقه و جهان، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره حافظ صلح، ثبات و امنیت در منطقه بوده و تا جای ممکن از بروز هرگونه جنگ و درگیری نیز جلوگیری کرده است، افزود: متاسفانه رژیم صهیونیستی به عنوان عامل اصلی تنش و بحران در منطقه، علاوه بر جنگ‌افروزی و ارتکاب جنایت و نسل‌کشی علیه مردم مظلوم فلسطین، تلاش دارد با دروغ‌سازی، فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را به عنوان عامل ناامنی القا کند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه ایران بر اساس حکم رهبری معظم انقلاب هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و همواره برای راستی‌آزمایی در این‌باره با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری داشته و خواهد داشت، تصریح کرد: ما هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم و سیاست اصولی ما مبتنی بر تنش‌زدایی و ایجاد وحدت در منطقه است، اما قطعا با هرگونه تهدیدی علیه امنیت و منافع کشورمان نیز با شدت و قدرت مقابله خواهیم کرد.

یوناس گار استوره نخست وزیر نروژ نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان به دولت و ملت ایران و ابراز خرسندی از استمرار تماس‌ها و دیدار‌ها میان مقامات عالی دو کشور افزود: در نخستین دیدار با جنابعالی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک مشخص شد که ما در طول دوران فعالیت و مسئولیت خود در دوره‌ای وزرای بهداشت و درمان کشور‌های خود نیز بوده‌ایم که این اشتراکات می‌تواند برای آینده گفت‌و‌گو‌های ما الهام‌بخش باشد و ما علاقمند به ادامه ارتباطات صمیمانه میان دو کشور هستیم.

نخست وزیر نروژ همچنین تاکید کرد که کشورش از حل و فصل صلح‌آمیز مسائل در منطقه استقبال می‌کند و آماده هرگونه کمک و پشتیبانی در این زمینه است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر