پزشکیان: هیچ قدرتی نمی‌تواند در ایران طمع کند و ما را به تسلیم وا دارد پیام سرلشکر موسوی به قطر: ملت و نیروهای مسلح ایران در کنار شما هستند فاطمی: استیضاح وزیر کار در شرایط کنونی به صلاح نیست مومنی: انسداد مرزها بصورت فیزیکی و الکترونیکی در دستور کار دولت است پزشکیان: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی مد نظر قرار گیرد تأکید پزشکیان بر موضع واحد امت اسلامی در برابر اسرائیل در گفت‌وگو با السیسی کوثری: ۵ ساعت قبل از حمله اسرائیل مطلع شدیم تکذیب تعطیلی دو هفته‌ای مجلس ابوترابی‌فرد: قدرت موشکی ایران مانند یک سپر از انسجام ملی صیانت کرد مخبر: سگ هار منطقه برایش فرقی ندارد که به چه کشوری حمله کند قالیباف:اقدام هماهنگ و متحد جهان اسلام راه مقابله قاطع با رژیم صهیونی است هشدار لاریجانی به کشورهای منطقه پس از حمله اسرائیل به قطر + عکس آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس توافق مجلس و دولت درباره بودجه/ تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی دولت پزشکیان: اسرائیل هر تلاشی برای دیپلماسی را نابود می‌کند

رئیس‌جمهور: همه به چشم دیده‌اند کسانی که ادعای دفاع از حقوق بشر می‌کنند، دروغگو هستند

مسعود پزشکیان گفت: دشمنان ما مدعی دفاع از حقوق بشر هستند و ایران را تروریست معرفی می‌کنند، اما این ایران است که قربانی واقعی ترور است. دیگر همه به چشم دیده‌اند کسانی که ادعای انسانیت و دفاع از حقوق بشر می‌کنند، دروغگو هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور شامگاه یکشنبه در آیین اختتامیه رویداد «هفته فرهنگی تبریز در تهران» با بیان اینکه حضور در این جمع باعث دلگرمی و خوشنودی برای وی است، اظهار داشت: من بر عهد و پیمان خود پایبندم و به امید خدا با رهنمود‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی با قدرت به پیش خواهیم رفت.

رئیس جمهور افزود: در راهی قدم گذاشته‌ایم که در آن با مشکلات زیادی مواجه هستیم، اما باور دارم به لطف خدا و با وحدت و انسجام خواهیم توانست با قدرت و عزت از این بحران‌هایی که برای ما ایجاد کرده و می‌کنند، عبور کنیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه رویکرد اعلامی ما از ابتدا وفاق در داخل و تعامل با همسایگان و دیگر کشور‌های خارجی بوده و هست، تصریح کرد: باور داریم که همه مسلمانان با یکدیگر برادر هستند و باید دست در دست هم در مقابل ظلم و تبعیض و بی‌عدالتی بایستند.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی انواع توطئه‌ها و کارشکنی‌ها را علیه ما به راه انداختند، گفت: وقتی حمله دشمن در طبس آنگونه ناکام ماند و خداوند آن بلا را بر سر آنها آورد، جنگ تحمیلی ۸ ساله را به ملت ایران تحمیل کردند و بهترین جوانان ما را که با تمام وجود در صحنه حاضر و آماده بودند با تمام وجودشان به مردم خدمت کنند، از ما گرفتند. اگر امروز آن جوانان بودند وضع مملکت متفاوت از آنچه بود که امروز هست.

پزشکیان با بیان اینکه کسانی که قدیمی‌ها را خوب می‌شناسند، می‌دانند که دشمن چه جوانان خوب و صادقی را از ما گرفت، خاطرنشان کرد: آنها بی‌منت و بی‌ادعا فقط به دنبال خدمت به مردم بودند، اما جنگ و توطئه‌های دشمنان این جوانان و بسیاری از عزیزان و بزرگان دیگر از جمله رئیس جمهور، ائمه جمعه و کارشناسان و دانشمندان ما را گرفت؛ دشمنان ۱۸ هزار نفر را ترور خیابانی کردند.

رئیس جمهور اضافه کرد: دشمنان ما مدعی دفاع از حقوق بشر هستند و ایران را تروریست معرفی می‌کنند، اما این ایران است که قربانی واقعی ترور است. دیگر همه به چشم دیده‌اند کسانی که ادعای انسانیت و دفاع از حقوق بشر می‌کنند، دروغگو هستند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر