پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

هشدار رییس دیوان عالی کشور به زمین‌خواران

رییس دیوان عالی کشور گفت: به جرم‌هایی مانند زمین‌خواری و قلع‌وقمع درختان که کیان زیست محیطی کشور را دچار مخاطره می‌کند، بدون مسامحه رسیدگی می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رییس دیوان عالی کشور، صبح روز دوشنبه ۲۰ اسفندماه، به مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، در حیاط ساختمان کاخ دادگستری یک اصله نهال میوه کاشت.

در این مراسم، رییس دیوان عالی کشور با تأکید بر اهمیت حفظ منابع طبیعی و محیط زیست اظهار کرد: کاشت درخت و حفاظت از طبیعت همواره در سیره نبی مکرم اسلام (ص) و حضرات معصومین (ع) مورد تأکید بوده است و احادیث زیادی در این خصوص وجود دارد که حفظ طبیعت را به عنوان نشانه عظمت خالق یکتا معرفی می‌کند.

منتظری با اشاره به وظایف همه نهاد‌های کشوری در بحث حفظ محیط زیست و منابع طبیعی خاطرنشان کرد: همه نهاد‌های مسئول و بدنه قوای سه گانه کشور در راستای منویات رهبرمعظم انقلاب و ریاست محترم قوه قضاییه باید به تکالیف قانونی خود در این زمینه عمل کنند.

وی تأکید کرد: ما نیز در دیوان عالی کشور با دقت و حساسیت بالایی در چارچوب موازین قانونی نسبت به رسیدگی پرونده‌های قضایی مرتبط با موضوع منابع طبیعی در اولویت اقدام کرده و به جرم‌هایی مانند زمین‌خواری و قلع‌وقمع درختان که کیان زیست محیطی کشور را دچار مخاطره می‌کند، بدون مسامحه رسیدگی می‌کنیم.

این خبر می‌افزاید؛ روز ۱۵ اسفندماه به عنوان نخستین روز هفته منابع طبیعی و روز درختکاری در تقویم رسمی کشور ثبت شده است. در این هفته، مسئولان و فعالان محیط زیست به کاشت درخت پرداخته و مقام معظم رهبری نیز در این ایام تذکراتی مهم در خصوص حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست ارائه می‌دهند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر