وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است

فرمانده کل سپاه گفت: سپاه منطق مقاومت را به عنوان تنها راه نجات مسلمانان از اسارت و بردگی طواغیت می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در سومین جشنواره قرآنی نور سپاه با اشاره به اینکه که سپاه یک نهاد قرآنی است، اظهار داشت: امروز سپاه به یک شجره طیبه با ریشه‌های عمیق ایمان پاسداران شکل گرفته است و شاخه‌های آن در اقصی نقاط جهان منادی آزادی، شرف و امنیت مسلمانان مظلوم است.

وی ادامه داد: هم خانه پاسداران و بسیجیان مومن و انقلابی و فداکار ما و هم خود پاسداران نماد‌هایی روشن از آیات روح بخش الهی هستند.

فرمانده کل سپاه با بیان اهمیت روح قرآن کریم در ذکر مسلمانان و پاسداران انقلاب، عنوان کرد: سپاه پاسداران جاری کننده حدود الهی و جاری کننده احکام و ارزش‌های اسلامی روی زمین است.

سرلشکر سلامی اضافه کرد: پاسداران انقلاب مجاهدان راه خدا و صحابی امروزی پیامبر و امام حسین علیه السلام در روز عاشورا هستند و این نشانه‌ها باید در رخسار معنوی و حرکت با ثبات مجاهدان منجر به پیروزی در جنگ با کفار و منافقان و مشرکان خواهد شد.

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: سپاه منطق مقاومت را به عنوان تنها راه نجات مسلمانان از اسارت و بردگی و سیطره طلبی مستکبران می‌داند.

وی با اشاره به لزوم ایستادن در برابر دشمنان با ثبات قدم و عدم میل خفیف به آن ها، یادآور شد: امروز رهبری انقلاب با تمام وجود در قلب یک نبرد بزرگ و میدان وسیع ایستاده‌اند که در مقابلشان صفی از دشمنان با تجربه، مسلح و با انگیزه وجود دارند.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: اگر به دشمن حتی میل خفیفی داشته باشیم؛ شکست می‌خوردیم و آتش ما را احاطه می‌کند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه نباید از رحمت خدا ناامید شد و باید محکم در مقابل دشمن ایستاد، گفت: باید حقایق معنوی مقاومت را در زندگی فردی، اجتماعی خود نشان دهیم. استقامت جلوه صبر، توکل و توسل در برابر سختی هاست و ما نتایج این آیات را در وقایع پیرامون خود دیده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه قلت در مقابل دشمنان علت شکست نیست، بلکه ضعف عامل شکست است، اضافه کرد: مسلمانانی که در حنین به کثرت سپاه خود بالیدند؛ شکست خوردند و امروز ما غزه را در محاصره و زیر آتش و سرما و سختی می‌بینیم و ۱۶ ماه وضعیت همین است که نهایتا این غزه بود که در جنگ با دشمن صهیونیستی پیروز شد.

فرمانده کل سپاه عنوان داشت: مردم غزه در حالی که خانه هایشان ویران شد، پیروز شدند؛ اما آن‌ها که خانه هایشان فرونریخت، قلب هایشان فروریخت و شکست خوردند و همانا پیروزی در قلب‌ها بدست می‌آید.

وی با تاکید بر اینکه اگر خداوند از بندگانش ضعف ببیند، نصرتشان تقلیل خواهد یافت، ادامه داد: تا زمانی که بر مبنای دستورات و احکام قرآن عمل کنیم، شکست نخواهیم خورد. مقاومت با ایمان حقیقی و تزلزل ناپذیر و اراده‌های محکم حاصل می‌شود و یمنی‌ها نشانه‌های آشکار مقاومت در برابر دشمن مستکبر هستند که در برابر هیبت ظاهری استکبار نهراسیدند.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه وقتی فتوحات مبین حاصل می‌شود، قلب‌ها مستحکم می‌شوند، اضافه کرد: برادران ما در لبنان، یمن، عراق و فلسطین به خوبی حقایق مقاومت را درک کردند و این همان چیزی است که ما در دوران دفاع مقدس تجربه کردیم. همه آرامش و امنیت و پیروزی ما در گروه تمسک و توجه به قرآن است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار