آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

جانبداری کامل اردوغان از کشتار‌های شورشیان حاکم بر سوریه

جانبداری کامل اردوغان از کشتار‌های شورشیان حاکم بر سوریه رجب طیب اردوغان بدون هیچ اشاره‌ای به کشتار‌هایی که توسط شورشیان هیات تحریر الشام طی چند روز اخیر صورت گرفته و صد‌ها کشته برجای گذاشته است، گفت: ما شاهد حملات تروریستی در سوریه بودیم که نیرو‌های باقی‌مانده از نظام سابق سوریه دست به آن زدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز (دوشنبه) تصریح کرد: مخالف درگیری‌های طائفه‌ای در سوریه هستیم.

رئیس جمهور ترکیه گفت: کسانی که برای فتنه‌افکنی در سوریه تلاش می‌کنند، در طرح‌هایشان موفق نخواهند شد.

وی افزود: بسیاری تلاش کردند فتنه‌ای که سوریه طی ۱۴ سال از آن رنج برد، به ترکیه انتقال دهند.

اردوغان خاطرنشان کرد: ترکیه از سوریه برای گذار به سمت وضعیت ثبات حمایت می‌کند.

رئیس جمهور ترکیه گفت: ما به تمامی ملت‌های منطقه، صرف‌نظر از نژاد یا دین، با احترام می‌نگریم.

وی ادعا کرد: ما شاهد حملات تروریستی در سوریه بودیم که توسط نیرو‌های باقی مانده از نظام سابق انجام شد و هدف از این حملات، شعله‌ور کردن درگیری‌های طائفه‌ای بود.

در حالی که از چند روز گذشته تا به الان کشتار مردم غیرنظامی در سوریه توسط شورشیان هیات تحریر الشام متوقف نشده است، اردوغان گفت: اظهارات میانه‌رو رئیس سوریه تاکیدی بر این دارد که هر کس که از قانون تخلف کند، بازخواست خواهد شد. به مدد مداخله کارآمد نیرو‌های دولت سوریه، به صورت گسترده رخداد‌ها تحت کنترل درآمد، اما وضعیت همچنان حساس است.

وی تاکید کرد: ترکیه به شدت هرگونه حملات تروریستی که وحدت و صلح اجتماعی سوریه را هدف قرار دهد، محکوم می‌کند.

اردوغان گفت: سوریه یک کشور آزاد است و باید از هر اقدامی که فتنه را در خاک این کشور تشدید می‌کند، دوری جست./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار