ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

انهدام شبکه تولید دارو‌های تقلبی سرطان در شیراز / قیمت هر آمپول تقلبی ۱۵۰ میلیون تومان!

معاون غذا و داوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از کشف و انهدام شبکه تولید دارو‌های تقلبی سرطان در شیراز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد خشنود امروز، ۲۵ اسفند با بیان اینکه در یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های مقابله با جعل دارو، یک شبکه سازمان‌یافته که اقدام به تولید و توزیع دارو‌های تقلبی ضد سرطان می‌کرد، شناسایی و متلاشی شد، گفت: این شبکه متخلف با استفاده از بسته‌بندی‌های جعلی و ظاهری کاملاً مشابه دارو‌های اصلی، دارو‌های حیاتی بیماران سرطانی را با آب مقطر پر می‌کند و در بازار سیاه با قیمت‌های نجومی به فروش می‌رساند.

وی با بیان اینکه این گروه با نفوذ در گروه‌های مجازی که خانواده‌های بیماران در آنها حضور داشتند، اعتماد آنها را جلب کرده و مدعی تأمین دارو از ترکیه می‌شدند، اضافه کرد: در حالی که این دارو‌ها نه‌تنها از مبادی رسمی وارد نشده بودند، بلکه کاملاً تقلبی و فاقد هرگونه ماده درمانی بودند و برخی از خانواده‌ها، به دلیل نیاز فوری به این دارو‌ها مبالغی تا ۱۵۰ میلیون تومان برای هر آمپول پرداخت کرده‌اند.

خشنود گفت: تحقیقات نشان داده است که این شبکه متخلف در یک کارگاه زیرزمینی، تمامی مراحل جعل دارو از جمله پر کردن شیشه‌ها، طراحی و چاپ لیبل‌های تقلبی و بسته‌بندی آنها را انجام می‌داده است و این بسته‌های جعلی که از لحاظ ظاهری تفاوتی با نمونه اصلی نداشتند، از طریق پست برای خریداران ارسال می‌شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی گسترده، نیرو‌های انتظامی موفق به شناسایی و کشف انبار‌های این شبکه شده و یکی از اعضای اصلی این شبکه متخلف را دستگیر کردند، افزود: در بازرسی از محل، دستگاه‌های چاپ برجسته، لیزر و بسته‌بندی تقلبی کشف و ضبط شد و همچنین نمونه‌هایی از دارو‌های جعلی به دست آمده که بررسی آنها نشان می‌دهد، از نظر ظاهری تشخیص آنها از دارو‌های اصلی تقریباً غیرممکن بوده است.

وی با تأکید بر لزوم هوشیاری بیماران و خانواده‌ها، بیان کرد: هیچ داروی وارداتی قانونی از طریق واسطه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و افراد ناشناس به فروش نمی‌رسد و تنها مرجع معتبر برای تهیه دارو‌های حیاتی، داروخانه‌های مجاز هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خشنود با تاکید بر اینکه این پرونده برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است و تحقیقات برای شناسایی و بازداشت سایر اعضای این شبکه متخلف ادامه داد، به بیماران توصیه کرد که در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، موضوع را به شماره تلفن ۱۹۰ گزارش دهند تا از سوءاستفاده افراد فرصت‌طلب و به خطر افتادن جان بیماران جلوگیری شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمپول سرطان
مطالب مرتبط
ارسال نظر