وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

حضور ۷۰۰ دانشجوی راهور به‌صورت نامحسوس در اتوبوس‌ها

حضور ۷۰۰ دانشجوی راهور به‌صورت نامحسوس در اتوبوس‌ها جانشین پلیس راهور گفت: ۷۰۰ دانشجوی تربیت‌یافته در دانشگاه علوم انتظامی به‌طور نامحسوس در اتوبوس‌ها حضور دارند تا اگر راننده‌ای تخلفی مرتکب شود، نخستین پاسگاه به‌طور فوری مطلع شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسن مومنی؛ جانشین رئیس پلیس راهور فراجا درباره مأموریت دانشجویان مأمور به کنترل تخلفات در حمل و نقل عمومی اظهار کرد: یکی از وظایف پلیس، کنترل نامحسوس خودروهای حمل و نقل عمومی است. در این راستا، 700 دانشجوی تربیت‌یافته در دانشگاه علوم انتظامی به‌طور نامحسوس در اتوبوس‌ها حضور دارند. این دانشجویان که به‌عنوان بازرسان نامحسوس پلیس راهور فعالیت می‌کنند، به‌صورت نامحدود در این خودروها قرار می‌گیرند و تخلفات رانندگان را گزارش می‌کنند.

 

وی افزود: اگر خدای نکرده راننده‌ای تخلفی مرتکب شود، اولین پاسگاه به‌طور فوری مطلع می‌شود. حتی در مواردی که نیاز باشد، از ادامه تردد آن راننده جلوگیری خواهد شد و یا راننده‌ دیگری جایگزین می‌شود. این اقدامات در سراسر کشور و در تمام مسیرهای حمل و نقل عمومی انجام می‌شود.

 

سردار مومنی تأکید کرد: جدا از این، مردم نیز در صورت مشاهده تخلف، می‌توانند از طریق سامانه پیامکی 110120 تخلفات را گزارش دهند. در راستای گسترش این اقدام، تعداد بازرسان نامحسوس امسال به 4000 نفر رسیده است. این بازرسان به‌صورت کاملاً مردمی و داوطلبانه در این مأموریت‌ها مشارکت دارند و عملکرد خوبی از خود نشان داده‌اند.

 

وی گفت: هدف ما از این برنامه، ایجاد امنیت و نظم بیشتر در حمل و نقل عمومی است تا مردم با خیال راحت از این خدمات استفاده کنند. امیدواریم با همکاری بیشتر مردم و مسئولین، شاهد کاهش تخلفات و افزایش کیفیت خدمات حمل و نقل عمومی باشیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار