رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

پاسخ کاخ سفید به درخواست استرداد مجسمه آزادی به فرانسه

پاسخ کاخ سفید به درخواست استرداد مجسمه آزادی به فرانسه سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به درخواست قانونگذار فرانسوی برای «پس دادن» مجسمه آزادی به فرانسه، گفت: «فقط به‌خاطر آمریکا است که فرانسوی‌ها اکنون آلمانی صحبت نمی‌کنند.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «کارولین لیویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه در نشست خبری خود به اظهارات «رافائل گلوکسمان»، یک نماینده حزب چپ میانه‌روی «میدان عمومی» در پارلمان فرانسه پرداخت.

گلوکسمان روز یکشنبه دولت آمریکا را متهم به «طرفداری از مستبدان» کرده و خواستار پس فرستادن «مجسمه آزادی» توسط واشنگتن به پاریس شد.

به نوشته «نیوزویک»، اروپا پاسخی منفی به رویکرد «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا نسبت به پایان دادن به جنگ اوکراین نشان داده و بسیاری از متحدان و حامیان اروپایی اوکراین که حامی ادامه یافتن جنگ با روسیه هستند مدعی‌اند که دونالد ترامپ در تلاش‌هایش برای گشودن باب مذاکرات با روسیه دارد از «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور این کشور طرفداری می‌کند. ترامپ در تلاش‌های اولیه خود برای مذاکرات با روسیه اوکراین شرکت ندارد و بعدا نیز تاکید کرد کی‌یف در مذاکرات «کارتی برای بازی کردن ندارد.»

گلوکسمان که یکی از قانونگذاران مدافع سرسخت اوکراین است در یک گردهمایی حزبی دولت آمریکا را متهم به «تغییر دادن مواضع خود نسبت به ارزش‌ها» کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، گلوکسمان خطاب به دولت آمریکا گفت: «مجسمه آزادی را به ما پس بفرستید. حرف ما خطاب به آمریکایی‌هایی که انتخاب کرده‌اند طرف مستبدان را بگیرند و انتخاب کرده‌اند که پژوهشگران را به خاطر درخواست آزادی علمی اخراج کنند این است: "مجسمه آزادی را به ما پس دهید. "»

او ادامه داد: «ما این مجسمه را به شما به عنوان یک هدیه تقدیم کردیم، اما به نظر می‌رسد که شما از آن بیزار هستید. بنا براین خیلی خوب می‌شود اگر که دوباره همینجا در خانه باشد.»

فرانسه مجسمه آزادی واقع در نیویورک را در سال ۱۸۸۴ در راستای گرامی داشتن ائتلاف با آمریکا به این کشور هدیه داد.

این مجسمه در آن زمان به صورت قطعه قطعه شده از طریق کشتی نیروی دریایی فرانسه به نام «ایزر» به آمریکا فرستاده شده و در سال ۱۸۸۵ وارد خاک ایالات متحده شد. در سال ۱۸۸۶ نصب این ساختار در خاک آمریکا تکمیل شد.

در همین راستا، سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره درخواست گلوکسمان اظهار داشت: «ما مجسمه آزادی را به فرانسه نخواهیم فرستاد. در پاسخ به آن قانونگذار ناشناس فرانسوی نیز باید یادآوری کنم که فقط به‌خاطر آمریکا است که فرانسوی‌ها اکنون آلمانی صحبت نمی‌کنند. باید آنها قدردان کشورمان باشند.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار