حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

بلومبرگ: اقدام آمریکا علیه ایران باعث بحران در شورای امنیت میشود

بلومبرگ: اقدام آمریکا علیه ایران باعث بحران در شورای امنیت میشود یک رسانه آمریکایی در گزارشی تصریح کرده اقدام آمریکا علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد به ایجاد بحران در این شورا منجر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه آمریکایی نوشته رجوع دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» به توافق هسته‌ای برجام برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران خطر ایجاد بحران در شورای امنیت سازمان ملل را به همراه دارد.

کلمات کلیدی: آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار