دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آتش در جنگل آمل خاموش شد

مأموران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل در اقدامی به‌موقع با کمک دیگر نهاد‌ها و جوامع محلی، آتش در جنگل محمدآباد را خاموش کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل، از ظهر سه‌شنبه ۲۸ اسفند، بخشی از جنگل محمدآباد این شهرستان طعمه حریق شد.

مأموران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل بلافاصله به محل حریق عزیمت و با کمک نیرو‌های دیگر نهاد‌ها و جوامع محلی و مردمی، اقدام به کنترل و اطفا حریق کردند.

در جریان اطفا حریق جنگل محمدآباد که دقایقی پیش پایان یافت، یگان حفاظت منابع طبیعی آمل، سرجنگلبانی امام‌زاده عبدالله و کرسنگ، شرکت‌های مجری طرح حفاظت (صنایع چوب و کاغذ مازندران و سفیر امنیت ایرانیان)، آتش‌نشانی آمل و امام‌زاده عبدالله، بخشداری و شهرداری امام‌زاده عبدالله و تیپ مالک اشتر مشارکت داشتند.

بر اساس برآورد اولیه، حدود ۳ هکتار از عرصه جنگلی طعمه حریق شد و منشا آتش‌سوزی نیز عامل انسانی بود.

به گزارش روابط عمومی منابع طبیعی شهرستان آمل، با توجه به افزایش دمای هوا و احتمال حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی، از هموطنان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی، بلافاصله از طریق شماره‌های تماس ۱۵۰۴ و ۱۳۹، یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: جنگل حریق آمل
مطالب مرتبط
ارسال نظر